Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hakkımızda çıkan konkordato haberleri asılsız

Afyonkarahisar’da da faaliyette bulunan
Hakkımızda çıkan konkordato haberleri asılsız

Afyonkarahisar’da da faaliyette bulunan Pekdemir Marketler Zinciri, “konkordato ilan etti” haberleri üzerine bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi:
“25 ve 26 Aralık 2018 tarihli basın haberlerinde «Pekdemir Çiftliği konkordato ilân etti», «Pekdemir Marketler Zinciri konkordato ilân etti», «Pekdemir Ailesine ait Pekdemir Çiftliği A.Ş. de Konkordato Talebinde Bulundu» başlıklarıyla haberler yer almıştır.
Söz konusu konkordato haberlerinin Şirketimizle ilişkili olmadığını Kamuoyunun bilgilerine sunmak isteriz:
Halil Pekdemir’in kurucusu ve hâlihazırda tek ortağı olduğu Denizli Ticaret Sicili’ne 12751 sicil no.su ile kayıtlı « Halil Pekdemir Çiftliği Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi» ünvanlı Şirketimiz; 77 süpermarketi, 120 dönüm kapalı alanda faaliyet gösteren jeotermal ısıtmalı topraksız serası, 100 dönüm kapalı alanlı büyükbaş besi çiftliği, 6 akaryakıt istasyonu ve düğün salonları ile farklı alanlarda herhangi bir ekonomik sıkıntı yaşamaksızın faaliyetini sürdürmektedir.
Şirketimizin sermaye yapısı güçlüdür, tüm malî ve hukukî yükümlülüklerini mevzuat ve sözleşmelerle üstlendiği sorumluluklarına uygun şekilde yerine getirmektedir. Sayıları 1.250’yi aşan çalışanı ile birlikte istikrarlı biçimde gelişme azim ve kararlılığıyla çalışmaya devam edecektir.
Kamuoyunun bilgi ve değerlendirmelerine saygıyla sunarız.”
Halil Pekdemir Çiftliği Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti