Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Halâ böyle insanlar var – Kocatepe Gazetesi

Halâ böyle insanlar var – Kocatepe Gazetesi
Halâ böyle insanlar var

Afyonkarahisar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde görev yapan mevsimlik işçi Beytullah Gündoğdu (38) Ali İhsan Paşa Mahallesi’nde bir parkta temizlik yaptığı esnada bulduğu 24 bin liranın tek kuruşuna dokunmadan Zabıta yetkililerine teslim etti.  
HARCAMAYI HİÇ DÜŞÜNMEDİM
Belediye yetkilileri ise daha önce kayıp ihbarında bulunan Ümüt Gökyer’e (44) ulaşarak parasını teslim etti. Bulduğu para karşısında önce şaşırdığını, daha sonra doğru olanı yaptığını belirten  mevsimlik temizlik işçisi Beytullah Gündoğdu, “Parkta temizlik yaptığım sırada kaldırım kenarında deste şeklinde para buldum. Bulduğum parayı sahibine ulaştırmak için idari amirlerime teslim ettim” dedi. Bulduğu parayı harcamayı hiç düşünmediğini ifade eden Gündoğdu, “Alın teri ile çalıştığım para bana yetiyor. Haram paradan fayda gelmez. Rabbim kursağımızdan haram para sokmasın. Ben toplum olarak böyle konularda duyarlı olunması gerektiğini düşünüyorum” açıklamasında bulundu.
PARAYI İŞÇİLERİNE DAĞITACAKTI
Yaşadığı olayı anlatan Ümüt Gökyer ise Ramazan Ayı öncesi işçilerine dağıtacağı parayı farkında olmadan düşürdüğünü söyleyerek, “İlerleyen saatlerde paramın yerinde olmadığını fark edince Emniyet Müdürlüğü’ne ve Afyonkarahisar Belediyesi’ne kayıp başvurusunda bulundum. Aldığım bilgiye göre parayı Afyonkarahisar Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü’nde işçi olarak çalışan Beytullah Bey bulmuş ve yetkililere teslim etmiş. İnsanın kendi yakınına bile güvenemediği bu devirde, bu tür insanların kalması gerçekten umut verici. Paramı eksiksiz teslim aldım kendisine çok  teşekkür ediyorum. Allah razı olsun” ifadesini kullandı.