Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Halk CHP’nin yalan yüzünü görüyor”

“Halk CHP’nin yalan yüzünü görüyor”
“Halk CHP’nin yalan yüzünü görüyor”

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven canlı yayınlanan basın toplantısı düzenledi. Toplantıda; İl Başkan Yardımcıları; Hüseyin Tutumlu, Hüseyin Sezen, İsmail Gelişgen, Süleyman Karakuş, Mustafa Ötken, Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser de hazır bulundu.
ERDOĞAN’A YOĞUN SEVGİ SELİ
AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, 15 Mart 2017 tarihinde partisinin kurucusu Cumhurbaşkanı R. Tayyip Erdoğan’ın Afyonkarahisar’daki programa katıldığını söyledi. Erdoğan nezdinde Afyonkarahisar’ın çok büyük önem taşıdığını aktaran Yurdunuseven; “Sayın Cumhurbaşkanımız her zaman her konuşmasında mutlaka Afyonkarahisar’dan bahseder. AK Parti’nin Afyonkarahisar’dan yola çıktığını söylüyor. Sayın Cumhurbaşkanımızı yoğun sevgi gösterisi ile karşıladık ve uğurladık” dedi.
YAŞLILAR VE
ENGELLİLER İHMAL EDİLMEDİ
Yaşlılar Haftası ile Down Sendromlular Gününü idrak edildiğini belirten Yurdunuseven, AK Parti Sosyal Politikalar Başkanlığı tarafından özel bir program düzenlendiğini söyledi. AK Parti iktidarlarının yaşlılar ve tüm engelliler için bugüne kadar birçok değişiklik yaptıklarını aktaran Yurdunuseven; “Yaşlılar ve engelliler için iyileştirmeler yaptık. Yaşlılar için bakım ücretleri, özellikle engellilerin topluma kazandırılması için kendilerine iş imkânı sağlandı” diye konuştu.
SİVİL TOPLUMDAN TAM DESTEK
İbrahim Yurdunuseven, Afyonkarahisar’da faaliyet gösteren 84 sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin geçen hafta 16 Nisan referandumu öncesi “evet” platformu altında MHP ve AK Parti’nin ortak gerçekleştirdikleri anayasa değişikliği sistemine evet kararı desteği verdiklerini kaydetti. Yurdunuseven; “Bu sivil toplum kuruluşlarının başkanları şahsında tüm üyelerine çok teşekkür ediyorum. Milletvekilimiz Ali Özkaya ile birlikte bu 84 toplum kuruluşlarının temsilcileri ile birlikte kahvaltı ederek hasbihal ettik. Bize verdikleri destekten dolayı çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.
BAKAN EROĞLU AFYON’DAYDI
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun hafta sonu Afyonkarahisar’da bir dizi programa katıldığını belirten Yurdunuseven şu ifadelere yer verdi: “Evciler, Dinar ve Başmakçı ilçelerinde temel atma törenleri ve gelir getirici sertifika dağıtımı törenlerini gerçekleştirdik. Oralarda da kalabalık coşkulu bir halkın sevgi gösterileriyle karşılandık ve uğurlandık. Merkezde esnaf ziyaretleri ile birlikte referandum da niçin evet oyu kullanmaları gerektiği yönünde bilgiler verdik”
SOKAK SAĞLIKLAŞTIRMALARI YAPILACAK
AK Parti’de görev alan tüm partiler birlik, beraberlik ve vefa yemeğinde bir araya geldiklerini belirten Yurdunuseven; “Tüm ziyaretlerimizde anayasa değişikliği ile ilgili bilgileri aktarıyoruz. İlimizde sokak sağlıklaştırma çalışmaları başlatıldı. 9 milyon 140 bin TL Kültür Turizm Müdürlüğü’ne bir rakam geldi. İhale 28 Şubat tarihinde gerçekleşti. Kültür ve Turizm Bakanlığımıza da bu nedenle çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.
DERDİMİZ MİLLETİMİZİN BEKASI
Gündemle ilgili açıklamalarda bulunan İbrahim Yurdunuseven, geçmiş dönemde vesayetin kalkmaması için Cumhurbaşkanına çok geniş yetkiler verildiğini belirtti. Mevcut sistemde Cumhurbaşkanının pek çok yetkiye sahip olmasına karşın hiçbir sorumluluğu olmadığını belirten Yurdunuseven şöyle konuştu: “1982 anayasasında ancak Cumhurbaşkanı aleyhine vatana ihanet suçu ile ilgili bir yargılama söz konusuydu. O da kaldırılınca Cumhurbaşkanına hiçbir cezai sorumluluk yükleyemiyoruz. Her türlü suç işleyebilir ama hiçbir sorumluluğu yok. 10 Ağustos 2014 tarihinde milletimizin oyuyla Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan seçildi. AK Parti iktidarı yüzde 49,5 gibi bir oy oranıyla iktidar oldu. Biz bu kadar güçlü ve hiçbir sıkıntımızın olmadığı zamanda, hiçbir koltuk problemimiz yokken halkımıza derdimizin koltuk olmadığını anlatıyoruz. Derdimizin bu milletin beka sorunu olduğunu anlatıyoruz”
ÇATAL KAZIK
TOPRAĞA BATMIYOR
“Maalesef hayırcı grup dediğimiz özellikle CHP’liler başta Genel Başkanları içinde hukukçu milletvekilleri de olmak üzere anayasa değişikliği sistemini maalesef okumamışlar” diyen Yurdunuseven şunları söyledi: “Kılıçdaroğlu, ‘Diyelim ki sistem değişti. Cumhurbaşkanı seçildi ya Başbakan başka partiden olursa’ diyerek Sayın Kılıçdaroğlu zihninizin altında ki şeyi dışarıya çıkardınız. Biz zaten bunu anlatmak istiyoruz. Şu anda yürütme çift başlı. Bir tarafta Başbakan diğer tarafta Cumhurbaşkanı var. Tabiri caiz ise çatal kazık toprağa batmıyor”
“BAYKAL’I CİDDİ
MANADA KINIYORUZ”
CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal’ın “Peygambere bu yetkiyi verseniz Peygamberi bozarsınız” sözlerinin gaftan daha büyük bir ayıp olduğunu belirten Yurdunuseven; “Bu ifade gaf yapmaktan daha büyük bir ayıptır. Bizim milli manevi değerlerimize karşı yapılan büyük bir hakarettir. Bu nedenle kendisini çok ciddi manada kınıyoruz. Allah’ın gönderdiği bütün Peygamberler Allah’ın elçileridir. Hepsinin günahsız olduğu kuraldır. Dolayısıyla kalkıp ‘Peygambere bu kadar yetki verseniz bozarsınız’ demek bana göre insanların dini inanışlarıyla alay etmektir. CHP geçmişten beri tüm dini değerlerimizi hep ayaklar altına aldı”
“AK PARTİ MİTİNGİNİ
İTHAF EDİYORUM”
15 Mart 2017 Çarşamba günü Cumhurbaşkanı R. Tayyip Erdoğan’ın Afyonkarahisar’da bugüne kadar en büyük katılımla yapılan mitingde halka hitap ettiğini söyleyen Yurdunuseven sözlerine şöyle devam etti: “Konferans salonlarında liderlerini ağırlayacak olanlara 15 Mart tarihindeki en geniş katılımlı mitingi yapan AK Parti olarak bunu ithaf ediyorum. Bizim il hatta ilçe danışma meclisi toplantılarımız bile o konferans salonların kat kat doldurur. Hayır, savunuculuğunun toplumda karşılık bulmayacağı kaygısıyla salon tercihinde bulunulduğunu tahmin ediyorum. Eminim ki halkımız çok büyük bir çoğunlukla evet diyecek. Çünkü halkımız CHP’nin o yalan yüzünü görüyor.”
“SP VE CHP BİRLİKTELİĞİNİ
ANLAYAMIYORUM”
SP İstanbul İl Başkanı Birol Aydın’ın referanduma yönelik Afyonkarahisar programındaki ifadelerinin gerçek dışı olduğunu söyleyen Yurdunuseven; “Ben SP’li kardeşlerimden eminim ki onlar ve CHP’li kardeşlerimiz çok iyi biliyorlar ki aslında bu değişiklik çok düzgün ve yapılması gereken bir değişiklik. SP’liler her ne kadar Genel Başkanları güdümünde hareket etse de Mili Görüş Hareketi Lideri merhum Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan evet oyu kullanacağını açıkladı. Bir de şu var hani derler ya SP’lilerle sittin sene bir araya gelemeyecek olan Metin Feyzioğlu’su, CHP’liler bir araya geliyorlar. Ben bunu anlayamıyorum. SP’li kardeşlerimin gerçeği bildiğine eminim. Genel Başkanlarına bir şey diyemiyorlar. CHP’li seçmende dâhil evet oyu kullanacaklarından eminim. ” >> Burcu AYDIN’ın Haberi