Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Halka ulaşmak için çalışacağız” – Kocatepe Gazetesi

Burdur Kültür Turizm Müdürü
“Halka ulaşmak için çalışacağız”

Burdur Kültür Turizm Müdürü iken Afyonkarahisar Kültür Turizm Müdür Vekilliğine atanan Mehmet Tanır, ilde bir aydır görev yapıyor.
İl Kültür Turizm Müdür Vekilli Mehmet Tanır, tecrübelerini Afyonkarahisar’a aktarmayı hedeflediğini söyledi. Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu,  AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya, Hatice Dudu Özkal ve Vali Aziz Yıldırım’ın şehir için şans olduğunu vurgulayan Tanır; “Sayın Bakanımız ve  Milletvekille-rimiz il için birer şans. Hazırlayacağımız projelerde bakanlık nezdinde önümüzü açacaklarını düşünüyoruz. Bunu tüm samimiyetimle söylüyorum, mülki amirimiz olarak Sayın Vali-miz Aziz Yıldırım’da Afyon için bir şans. Kendi-leri ile görüşmem sırasında gerçekten kültür ve turizme çok değer verdiklerini, bir takım çalışmalarında bunu müşahade ettim. Bizim çalışmalarımız bireysel değil kollektif olacak. Amirlerimiz, siyasilerimiz, sivil toplum kuruluşları ve basınla koordineli çalışacağız” dedi.
Çalışmaları yapmış olmak için değil gerçekten yapılması için yapacaklarını dile getiren Tanır şöyle konuştu: “Biz yaptığımız çalışmaların halka inecek çalışmalar olmasını istiyoruz. Yapılanın halkta bir etki uyandırması önemli. İlk etapta halka nasıl ulaşılabilirizi çalışacağız.”
>> Burcu AYDIN’ın Özel Haberi