Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Halkımızı her fırsatta dinliyor, yarın seçim olacak gibi çalışıyoruz”

“Halkımızı her fırsatta dinliyor,  yarın seçim olacak gibi çalışıyoruz”

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, her fırsatta halkı ziyaret ederek dinlediklerini söyledi. Milletvekili Veysel Eroğlu, yarın seçim olacakmış gibi çalıştıklarını belirtti

 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay ve AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu Kurtuluş Caddesi esnafını ziyaret ettiler.
“HER FIRSATTA HALKIMIZI DİNLİYORUZ
AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, Milletvekili Veysel Eroğlu ile birlikte hükümet çalışmaları hakkında vatandaşları bilgilendirdi. Uluçay ve Eroğlu, ziyaretlerde esnafın talep ve önerilerini dinlediler.
Kurtuluş Caddesi esnaf ziyaretini değerlendiren Uluçay şunları kaydetti: “Kurtuluş Caddemiz üzerinde vatandaşlarımıza hizmet veren esnaflarımızı ziyaret ederek onları dinledik. Vatandaşlarımıza en etkili ve hızlı şekilde hizmet verebilmek için her fırsatta halkımızın ziyaret ediyor ve dinliyoruz. Ziyaretimiz sırasında sohbet ettiğimiz esnafımızın talepleri ve önerilerini not ediyoruz. Esnaf ve çalışan kardeşlerimize hayırlı işler, bol ve bereketli kazançlar dilerim.”
“YARIN SEÇİM OLACAK GİBİ ÇALIŞIYORUZ”
Orman ve Su İşleri eski Bakanı Milletvekili Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar’ı daha yaşanılabilir bir il haline getirmek için çabaladıklarının altını çizdi. Eroğlu, “Aziz milletimizden bizzat tavsiyeler almaya hassasiyet gösteriyoruz. Biz her fırsatta teşkilatımız ile birlikte sahaya iniyor, yarın seçim olacakmış gibi çalışıyoruz. Vatandaşlarımızı mutlu edecek yatırımların önerilerini dinliyoruz. Yapacağımız çalışmalarımız öncesi vatandaşlarımızı dinliyoruz. Kamu yararına ve vatandaşlarımızın menfaatleri doğrultusunda çalışıyoruz.” dedi. >> Burak AYDIN’ın Haberi