Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Halkımızı kitap fuarına davet ediyorum”

“Halkımızı kitap fuarına davet ediyorum”
“Halkımızı kitap fuarına davet ediyorum”

Afyonkarahisar Kitap Fuarı 20-29 Nisan 2018 tarihleri arasında Kültürpark Fuar Alanı’nda gerçekleştirilecek. Fuarın resmi açılışına Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun da katılımı bekleniyor. Kitap Fuarı’nın açılışı yarın öğleden sonra saat 15.30’da yapılacak.
Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, 29 Nisan Pazar gününe kadar açık kalacak Afyonkarahisar Kitap Fuarı hakkında bilgi verdi. Afyonkarahisar’da geniş çaplı bir kitap fuarı olmadığını belirten Vali Mustafa Tutulmaz, daha önce birkaç kez kitap günü gibi küçük çaplı organizasyonlara birkaç yayınevinin katıldığını kaydetti.
Afyonkarahisar Kitap Fuarı’nın her yönüyle çok önemli olduğuna değinen Tutulmaz, “Afyonkarahi-sar Kitap Fuarı her yönüyle çok önemli. Eğitim seviyemiz ve eğitimde bulunduğumuz nokta itibariyle akademik başarı da komşu illerimize göre daha geri bir konumdayız. Bunu aşmak için bu yıl biz önemli projeler yürüttük. Bu projeler ağırlıklı olarak kitap okuma üzerine devam ediyor. İnşallah bununla belli bir yere geleceğiz. Ancak kitap okumayı sevdirmenin yollarından bir tanesi de kitap fuarında olmaktır” dedi.
Vali Tutulmaz, Fuar’a 130 yayınevinin katılacağını, 100’ün üzerinde yazarın kitap imzalayacağını, yazarların yapacakları söyleyişe Afyonkarahisar halkını özellikle davet ettiğini sözlerine ekledi.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi