Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Halkın iktidarında basın özgürce haber yapabilecek”

Bu haberin fotoğrafı yok
"Halkın iktidarında basın özgürce haber yapabilecek"

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Üçüncü Sıra Milletvekili Adayı Bekir Kasap, Sandıklı İlçesinde seçim çalışmalarında bulundu. Kasap, halkın iktidarında basın mensuplarının özgürce haber yapma ve yurttaşların farklı kaynaklardan bilgilenme hakkının korunacağını söyledi

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Üçüncü Sıra Milletvekili Adayı Bekir Kasap, seçim çalışmaları kapsamında Sandıklı ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.
Vatandaşlara CHP’nin seçim bildirgesini anlatan Kasap, “CHP öncelikle basın mensuplarının özgürce haber yapma ve yurttaşların farklı kaynaklardan bilgilenme hakkını gözetecektir. Medya ve İnternet alanı, içinde bulunduğu büyük karartmadan kurtarılacak; her türlü bilginin gün ışığına çıkarılması sağlanacaktır. CHP öncelikle basın mensuplarının özgürce haber yapma ve yurttaşların farklı kaynaklardan bilgilenme hakkını gözetecektir. Medya ve İnternet alanı, içinde bulunduğu büyük karartmadan kurtarılacak; her türlü bilginin gün ışığına çıkarılması sağlanacaktır” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti