Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Haltercilerden bir başarı daha

Haltercilerden bir başarı daha

Nevşehir’de yapılan U-15 ve Yıldızlar Türkiye Şampiyonasına Afyonkarahisar Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde kalan ASP Gençlik ve Spor Kulübü lisanslı 6 sporcu ile katıldı.
Şampiyonanın ilk gününde podyuma çıkan Hasan Sait Emrem U-15 67 sıkletinde koparma 50 kilogramda silkmede 65 kilogram kaldırarak ilk 10’a girmeye hak kazandı.
Şampiyonanın ilk gününde podyuma çıkan diğer sporcu Abdulkadir Aytekin U-15 61 kilogram sıkletinde koparma 65 kilogram silkmede 85 kilogram kaldırarak ilk 10 girmeye hak kazandı.
Şampiyonanın 2. gününde podyuma çıkan Gülsüm Çakmak U-15 59 kilogram sıkletinde koparma 37 kilogram silkmede 50 kilogram kaldırarak 5. olurken aynı sıklette yarışan bir diğer sporcu Tuğçe Sarkın koparma 53 kilogram silkmede 70 kilogram kaldırarak Türkiye ikincisi olmaya hak başardı.
Şampiyonanın 3. gününde podyuma çıkan Emin Ölmez U-15 73 kilogram sıkletinde koparma 76 kilogram silkmede 91 kilogram kaldırarak 5. oldu.
Şampiyonanın son gününde podyuma çıkan Ramazan Yaman U-17 96 sıkletinde koparma 105 kilogram silkmede 134 kilogram kaldırarak Türkiye Şampiyonu oldu.
Ayrıca Tuğçe Sarkın ve Ramazan Yaman 2019 Ekim ayında İsrail’de yapılacak olan U-15 ve Yıldızlar Avrupa Şampiyonası için Milli Takım kapına girecek.
Afyonlu sporcular en iyi şekilde yarışarak 1 altın ve 1 gümüş madalya ile şampiyonayı tamamladı.