Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Haluk Levent, 23 Nisan’da Afyon’da Konser Verecek

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı tarafından gündüz çocuklara özel şenlik yapacak. Akşam ise rock müziğinin efsane ismi Haluk Levent hayranlarıyla buluşacak.

23 Nisan Ulusal Egemenlik

Afyonkarahisar Belediyesi, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına coşkuyla hazırlanıyor.
ÇOCUK ŞENLİĞİ DÜZENLENECEK
23 Nisan Salı günü saat 14.30’da çocuklarımız Zafer Meydanı’nda şenlikte buluşacak. Şenlik de eğlenceli disney maskotlar, palyaçolar, yüz boyama, çocuk dansları, zumbo kids, sosis balon atölyesi, ilizyon ve halk oyunları gösterileri ile hem ebeveynler hem de çocukları unutulmaz anlar yaşayacak.
HALUK LEVENT ZAFER MEYDANI’NDA
Zaferin kazanıldığı topraklar, çocuk şenliğinin ardından akşam da muhteşem bir konsere ev sahipliği yapacak. Rock Müziğinin efsane ismi 23 Nisan Salı akşamı Haluk Levent Afyonkarahisar da olacak. Özgürlük ve bağımsızlık ruhunu bir kez daha hissedileceği özel günde Haluk Levent’in eşsiz sesi ve güçlü sahne performansıyla hayranları dolu dolu bir gece yaşayacak. Belediye Başkanı Burcu Köksal, 23 Nisan Salı akşamı saat 19.21’de Zafer Meydanında ücretsiz düzenlenecek konsere tüm Afyonkarahisar halkını davet etti.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti