Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hamm Bulvarı’nın açılışı 12 Temmuz’da

Bu haberin fotoğrafı yok
Hamm Bulvarı'nın açılışı 12 Temmuz'da

Afyonkarahisar’da, Gazlıgöl Yolu’ndaki bulvara, Belediye Meclisi kararıyla Afyonkarahisar Belediyesi’nin kardeş şehir ilişkisi kurduğu “Hamm” kentinin adı verildi

İlimiz Gazlıgöl yolu Filli Kavşak’ta yer alan bulvara, “Hamm Bulvarı” ismi verildi. 5393 sayılı Belediye Kanunu’nun ilgili yönetmenliği gereğince Belediye Meclis kararı ile Organize- Uydukent Kavşağı’ndan Çevre Yolu Bulvarına kadar devam eden yola “Hamm Bulvarı” ismi verildi.
Açılışa Başkan
Petarmann da katılacak
Kent Bilgi Sistemi bünyesinde numarataj (cadde, sokak, mahalle, kapı numarası) güncelleme işlemlerinde Belediye yetki ve sorumluluk sınırları içerisinde bulunan Selçuklu, Osmangazi, Yeşilyurt, Karşıyaka mahallelerindeki bazı cadde ve sokak isimlerinin yeniden belirlenmesi hakkındaki Bayındırlık ve İmar Komisyonu raporu Belediye Meclisi’nde oy birliği ile kabul edildi. Bu çerçevede, Organize- Uydukent Kavşağından Çevre Yolu Bulvarı’na kadar devam eden yola “Hamm Bulvarı” ismi verildi. “Hamm Bulvarı”nın açılışı Hamm Belediye Başkanı Thomas Hunsteger Petermann’ın katılımıyla 12 Temmuz 2012 Perşembe günü saat 11:00’de Gazlıgöl Yolu, Filli Kavşak’da yapılacak. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti