Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hamza Turhan Ayberk Kimdir Ve Kaç Yaşında?

Özel Bir dedektif olan Hamza Turhan Ayberk kişileri takip ve tehdit eylemleri yapmaktadır. Peki, sürekli ekranlara gelen Hamza Turhan Ayberk kimdir ve Kaç Yaşında? Detayları Haberimizde…

Özel Bir dedektif olan

MİT ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün düzenlediği operasyon ’da 7 şahıs gözaltına alınırken içlerinden dikkat çeken isim kamu personeli olan Hamza Turhan Ayberk oldu. Peki, Hamza Turhan Ayberk kimdir ve Kaç Yaşında? Sizler için araştırdık…

 

HAMZA TURHAN AYBERK KİMDİR?

Eski bir kamu personeli olarak televizyon programına katılıp ekranlara gelen Hamza Turhan Ayberk Eğitiminde 2019 yılında dedektif olarak Belgrad’da eğitim aldı.

 

MİT VE İSTANBUL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN BÜYÜK OPERASYON

MİT ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün düzenlediği operasyon ’da 7 şahıs gözaltına alınırken içlerinde en dikkat çeken isim televizyon programlarında sıkça gördüğümüz Hamza Turhan Ayberk oldu.  Ayberk’in “Victoria” kod isimli ajan sayesinde iletişime geçtiği öğrenildi.  Dedektif olarak Belgrad’da eğitim alan Ayberk’in para karşılığında MOSSAD’la iş birliği yapıp bilgi sızdırdığı tespit edilirken Ayberk’in kamu çalışanlarından bir grup kurduğu ve Ayberk’in talimatları doğrultusunda Türkiye’deki Orta Doğulu kişi ve şirketler hakkında birçok bilginin sızdığı öğrenildi.

2019 yılında dedektif olarak Belgrad’da eğitim alan Ayberk yaptığı ajanlığın belli olmaması için resmi kaynaklara başvurmadan ödemeleri Kripto para türünden alırken aynı zamanda da Ayberk kişiler üzerinde tehdit ve takip etmek gibi eylemlerde de bulunmuş ve bilgi sızdırabilmek için hedef aldığı kişilerin araçlarına da takip cihazı koyarak MOSSAD’a aktardığı bilinmektedir.