Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hanımlara özel programa yoğun ilgi

Bu haberin fotoğrafı yok
Hanımlara özel programa yoğun ilgi

Afyon Özveri Yardımlaşma Derneği’nce Kutlu Doğum Haftası öncesi hanımlara özel olarak düzenlenen programa yoğun ilgi gösterildi

Afyon Özveri Yardımlaşma Dernek Başkanı Ayşe Aksoy, derneklerinin 8 yıldır hayır ve yardım işleri doğrultusunda faaliyet gösterdiğini söyledi. Aksoy, derneğin 25 üyesi olduğunu, binanın Ordu Bulvarı üzerinde hizmet verdiğini belirtti. Dernek de hayırseverlerden makbuz karşılığında ayni ve nakdi yardım kabul ediliyor.
Afyon Özveri Yardımlaşma Derneği yönetim kurulu üyeleri hafta sonu Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (SAV) doğum günü öncesi anma amacıyla hanımlara özel bir program düzenledi. Programa 500 hanım katıldı. Dernek yönetimi olarak zaman zaman çeşitli etkinlikler organize ettiklerini aktaran Dernek Başkanı Ayşe Aksoy, yöresel hamur işleri hazırlayarak elde edilen gelirleri ihtiyaç sahibi öğrencilere burs vererek değerlendirdiklerini belirtti. Aksoy, aynı zamanda ihtiyaç sahibi ailelere gıda ve kömür yardımı yapıldığınıda kaydetti. Ayşe Aksoy, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (SAV) doğum haftası olan Kutlu Doğum Haftası öncesinde Resulullah’ı anmak için hanımlara özel bir program düzenlediklerini ifade etti.
Aksoy şöyle konuştu: “Peygamber Efendimizin doğum haftası öncesinde Konya’dan özel bayan ilahi grubu program yapacak. Bizde hanımlara özel olarak düzenlediğimiz bu pogramdan elde edeceğimiz geliri ihtiyaç sahibi öğrenciler ve aileler için kullanacağız. Her yıl gerçekleştirdiğimiz bu etkinliklerden halkımız memnun. Sağ olsunlar sürekli ilgi ve katılım gösteriyorlar. Bu nedenle halkımıza teşekkür ederken, yaklaşan Kutlu Doğum Haftası’nın insanlık için sevgiye, saygıya, hayırlara vesile olmasını diliyorum.” (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti