Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

HAS Parti ziyaret turunda – Kocatepe Gazetesi

HAS Parti ziyaret turunda – Kocatepe Gazetesi
HAS Parti ziyaret turunda

Halkın Sesi Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı ve Yöneticileri Vali İrfan Balkanlıoğlu ile Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı ziyaret ettiler

Afyonkarahisar’da yeni kurulan HAS Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Sait Dal’ın öncülüğündeki ziyaretlere, Merkez İlçe Başkanı Yusuf Budak ve Yönetim Kurulu üyeleri katıldılar.
Ziyaret sırasında konuşan HAS Parti İl Başkanı Sait Dal, kabulden dolayı Vali Balkanlıoğlu’na teşekkür ederek, Halkın Sesi Partisi (HAS Parti) Afyonkarahisar İl Başkanlığı yeni yönetimini oluşturmalarının ardından tanışma ziyaretlerine başladıklarını ve ilk ziyareti Vali Balkanlıoğlu’na gerçekleştirdiklerini söyledi.
Dal, Has Parti Afyonkarahisar İl binası ve teşkilat çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Ziyaret sırasında konuşan Vali Balkanlıoğlu ise, ziyaret nedeniyle duyduğu memnuniyetini dile getirerek, Has Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığının hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu.
Siyasi partilerin demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından biri olduğunu vurgulayan Vali Balkanlıoğlu, siyasi parti temsilciliklerinin Afyonkarahisar’da birbirlerine saygılı ve yakın olduklarını, kavgasız, gürültüsüz bir seçim ortamı geçirdiklerini, bununda Afyonkarahisar adına sevindirici bir olay olduğunu söyledi.
Ziyaret sonunda Vali Balkanlıoğlu, Halkın Sesi Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Sait Dal ve yönetim kurulu üyelerine görevlerinde başarılar diledi.
HAS Partİ’den Başkan Çoban’a zİyaret
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban da Halkın Sesi Partisi Afyonkarahisar İl ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyelerini makamında kabul etti. (Kocatepe)