Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hastalara moral ziyareti – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Birliği
Hastalara moral ziyareti

Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzman Dr. Murat Çağlayan tarafından hastane ve hastalar hakkında bilgiler alan Vali Aziz Yıldırım, daha sonra polikliniklerde tedavileri devam eden hastalara ziyareti sırasında “Geçmiş olsun” temennilerini iletti. Vali Yıldırım, hastaların Ramazan aylarını tebrik etti. Yıldırım, Ramazan ayının herkes için ayrı bir önemi olduğunu belirtirken, Ramazan sevincinin her insanı sardığını fakat rahatsızlığı nedeniyle belki biraz da olsun buruk geçiren hastaları unutmadıklarını söyledi.
YEMENLİ HASTALARI
UNUTMADILAR
Vali Aziz Yıldırım’ın eşi Selma Yıldırım ise yeni doğum yapan annelerin sevinçlerine ortak oldu. Ramazan ayında dünyaya gelen bebeklerin sağlıklı, hayırlı ve uzun ömürlü olması temennisinde bulunan Bayan Yıldırım, yeni anneleri tebrik etti.
Çocuk servisinde tedavi gören hasta çocukları unutmayan Bayan Yıldırım, çocuklarla bir süre sohbet ederek onlara moral kaynağı oldu. Yine Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’nde tedavi gören Yemenli hastaları ziyaret eden Bayan Yıldırım, başlarına gelen bu elim olaydan dolayı üzgün olduklarını, ama kendilerini Afyonkarahisar’da tedavi ederek yardımcı olmaktan mutlu olduklarını söyledi. Ülkelerindeki zor dönemin bir an evvel atlatılması için dualarını eksik etmediğini söyleyen Bayan Yıldırım, Yemenli hasta kardeşlerimizin en kısa zamanda sağlıklarına kavuşmaları için destekte bulunulacağını sözlerine ekledi.
Ziyaretleri sırasında Sultandağ’lı Şehit Mustafa Özdil’in kayınvalidesi Fatma Kurt’u da ziyarette bulunan Vali Yıldırım, Kurt’a acil şifalar diledi ve  şehit Mustafa Özdil’i rahmetle andı.