Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hastanelerden Nasıl Randevu Alınacak?

Ulusal Sağlık Değerlendirme ve Koordinasyon Toplantısı’nın ardından kameraların karşısına geçen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Pazartesi’den itibaren MHRS’de yeni bir dönemin başlayacağını belirtti. Peki Pazartesi’den itibaren hastanelerden nasıl randevu alınacak.

Ulusal Sağlık Değerlendirme ve

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ulusal Sağlık Değerlendirme ve Koordinasyon Toplantısı sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Merkezi Hekim Randevu Sistemi’nde (MHRS) Pazartesi’den itibaren yeni bir dönemin başlayacağını belirten Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, randevusuna gelmeyen hastaların o branştan 15 gün süre ile tekrar randevu alamayacaklarını belirtti.

Hastanelerden Nasıl Randevu Alınacak?

YENİ SİSTEMDE RANDEVULAR NASIL ALINACAK?

Onaylı Randevu döneminin Pazartesi günüden itibaren başlayacağını söyleyen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, onaylı randevuya geçiş için sistemin devreye alındığını belirtti. Pazartesi gününden itibaren ertesi gün randevusu olan hastaların saat 20.00’ye kadar randevularına onay vermesi gerekecek. Yeni sistemden 65 yaş üstü hastalar ile kanser hastaları muaf olacak. Bu sistem ile hastanelerde yaşanan randevu sorununun önüne geçilmesi hedefleniyor.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti