Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hastanelerin kalibrasyonu yapılacak – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Hastanelerin kalibrasyonu yapılacak

Afyonkarahisar Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Afyon Kocatepe Üniversitesi Biyomedikal Mühendislik Bölümü arasında yapılan bir protokolle Halk Sağlığı Müdürlüğü’ne bağlı birimler olan Entegre hastaneler, Toplum Sağlığı Merkezleri ve Sağlık Evlerinin bünyesinde bulunan tüm tıbbi cihazların kalibrasyonu yapılacak

Hazırlanan programa göre 1 Kasım Cuma günü İhsaniye entegre Hastane’de, 5 Kasım Salı günü Bayat Entegre Hastane’de, 8 Kasım Cuma günü Sultandağı Entegre Hastane’de, 12 Kasım Salı günü Hocalar entegre Hastane’de, 15 Kasım Cuma günü Çobanlar entegre Hastane’de, 20 Kasım Çarşamba günü Haydarlı entegre Hastane’de, 22 Kasım Cuma günü Başmakçı Entegre Hastane’de kalibrasyon çalışması gerçekleştirilecek.
Afyonkarahisar Halk Sağlığı Müdürü Uzm. Dr. Lütfi Akgün ülkemizde kamuya ait sağlık tesislerindeki tıbbi cihazların kalibrasyonunun üniversite ve kamu işbirliği ile ilk defa yapıldığını belirterek, gerçekleşecek olan bu çalışmaya destek veren Afyon Kocatepe Üniversitesi’nin Rektör yardımcısı Prof. Dr. Süleyman Taşgetiren başta olmak üzere Biyomedikal Mühendislik Bölümü hocalarından Yrd. Doç. Dr Uğur Fidan, Yrd. Doç. Dr. Uçman Ergün ve destek veren tüm hocalara teşekkürlerini bildirdi. (Kocatepe Haber Merkezi)