Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Haydi çocuklar BALKONA…

Haydi çocuklar BALKONA…

Afyonkarahisar Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile 23 Nisan için tüm çocukların evlerinden katılabileceği, 100. yıl coşkusunu hissettirecek sürprizler hazırlandı

 

Afyonkarahisar Belediyesi’nin ve Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in sosyal medya hesapları üzerinden 23 Nisan temalı resim yapan çocuklar arasından yapılacak seçmelerin ardından 100 adet ayakkabı hediye edilecek.
Ayrıca 23 Nisan Perşembe günü yapılacak etkinliklerde salgın riski sebebiyle sokağa çıkma yasağı kapsamına alınan çocuklara yönelik etkinlikler yapılarak çeşitli hediyeler verilecek. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Covid-19 salgını nedeniyle, çocukları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100. yılını kutlamak için hoparlörlerden seslendirilecek şiir ve TRT Çocuk Korosu’nun birbirinden güzel şarkılarına balkon ve pencerelerinden eşlik etmeye davet etti. Salgın riski sebebiyle sokağa çıkma yasağı kapsamına alınan çocukları bu özel günde unutmayacaklarını söyleyen Başkan Zeybek, çocukların eğlenceli vakit geçirmelerini hedeflediklerini ifade etti.
23 Nisan Perşembe günü saat 11:00’den itibaren şehrin dört bir yanında bulunan hoparlörlerden 23 Nisan Şarkılarının seslendirileceğini kaydeden Başkan Zeybek, tüm Afyonkarahisarlıları bayram sevincini birlikte yaşamaya davet etti.