Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Hayriye Caner

HAYIRLI BAYRAMLAR

Camilerimiz kapandı. Kâbe kapalı. Umreye gidilemiyor. Hacca gidilip gidilmeyeceği meçhul. Her yıl alışık olduğumuz teravih, tesbih namazı, mukabele, iftar sofraları gibi gelenek ve göreneklerimizden ne yazık ki uzak kaldık bu Ramazan.
Kadir Gecesi’ni idrak ettik, çok şükür ki Ramazan Bayramı’na eriştik. Böylesi bir Ramazan, böylesi bir Ramazan tarihte görülmemiştir. Allah bundan sonra da göstermesin.
Devletin öngördüğü tedbirleri almaktan, kurallara harfiyen uymaktan ve mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimizden.
Gazeteyi hazırlayan arkadaşlar uyarıyor, “yerimiz dar, kısa yaz” diye. Ne de olsa onca durgunluğun arasında Ramazanr Bayramı tebriği ilanlarına yer ayırmak gerekiyor. Çünkü bu gazetelerin ayakta kalması, burada çalışanların maaşlarını alması gerekiyor. Hele ki böylesine zorlu günlerde.
Ne diyelim, tüm coşkumuzu, tüm hevesimizi Kurban Bayramı’na saklayalım iyisi… Kurban Bayramı’na kadar geçecek olan süre içerisinde korona belası başta olmak üze Yüce Rabbimiz insanlık alemini ve bizleri tüm musibetlerden muhafaza eylesin. Alışık olduğumuz bayramlara, özlediğimiz günlere kavuşturuversin inşaAllah. Bu yazımız böyle olmak zorunda kaldı. Affınıza sığınıyor, bayramınızı şimdiden tebrik ediyoruz. Mutlu ve sağlıklı günlerde görüşmek üzere…

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER