Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hayırseverlerin AFSÜ’ye destekleri sürüyor

Duyarlı kurumların, sivil toplum

Duyarlı kurumların, sivil toplum kuruluşlarının ve iş insanlarının AFSÜ’ye destekleri çeşitlenerek devam ediyor. İş insanı Tahir Vurgun, AFSÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezine “Nemlendirilmiş Yüksek Akışlı Nazal Oksijen Cihazı” (HFNC) bağışladı

 

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) SUAM Başhekim Doç. Dr. Ahmet Ali Tuncer, AFSÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezini (AFSÜ-SUAM) ziyaret eden iş insanı Tahir Vurgun ve eşi Fatma Vurgun’a bağışlarından ötürü teşekkür etti. HFNC’nin, Covid-19 hastalarının entübe olmadan daha fazla oksijen almasını sağladığını belirten Doç. Dr. Tuncer, bu sayede entübasyondan korunan hastaların, yaşam şansının artacağını söyledi.
SUAM MESCİDİ
YENİLENDİ
Tedavi hizmeti alan hastaların ve hasta yakınlarının konforu adına her türlü imkânın sunulduğu AFSÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezimizin mescidi, hayırsever iş insanı Haydar Kaya’nın bağışlarıyla yenilenerek hizmete sunuldu. AFSÜ-SUAM Başhekimi Doç. Dr. Tuncer, Afyonkarahisar İl Genel Meclisi (İGM) Başkanı Av. Burhanettin Çoban ile kendisini ziyarete gelen Karahisar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Kurucu Üyesi iş insanı Haydar Kaya’ya bağışı dolayısıyla teşekkür etti.
>> Kocatepe Haber Merkezi