Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hayvan Hastanesi’nin yüzde 61’i tamam

Afyon Kocatepe Üniversitesi Veteriner

Afyon Kocatepe Üniversitesi Veteriner Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin inşaatının yüzde 61’inin tamamlandığı belirtildi

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, Ahmet Necdet Sezer Kampüsünde yapımı devam eden AKÜ Veteriner Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi (Hayvan Hastanesi) inşaatında incelemelerde bulundu.
BÖLGENİN ÖNEMLİ TESİSLERİNDEN BİRİ OLACAK
Yüklenici Firma Metro İnşaat A.Ş. yetkililerinden bilgiler alan Karakaş, inşaatta yüzde 61 seviyesine gelindiğini belirterek, Veteriner Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezinin hizmete girmesi ile birlikte Afyonkarahisar ve bölgenin en önemli hayvan sağlığı tesislerinden biri olacağını kaydetti.
Ziyarette AKÜ Genel Sekreteri İhsan Ceran, Yapı İşleri Teknik Daire Başkanı Ömer Gürcan ile yapı denetim teknik elamanları da hazır bulundu.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

 

HAYVAN HASTANESİ NEDİR?
Hayvan Hastanesi, 7 bin 400 metrekarelik alana sahip olacak bina içerisinde 5 bin 55 metrekarelik zemin katta bekleme odaları, tuvalet, mescit, soyunma odaları, hekim odaları, klinik beceri odalarının yanında 8 adet ameliyathane, 5 adet yoğun bakım, 16 hospitalizasyon odası, 4 adet acil müdahale odası, 15 adet muayene odası, 1 adet ortak laboratuvar ve 6 adet doğumhane yer alacak. 1. katta ise 2 adet derslik, 29 adet öğretim elemanı odası, başhekim odası ve idari personel odası, tuvaletler ve tesisat odaları yer alacak.