Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hedef Emirdağ’a en iyi hizmet

MORCA: VATANDAŞA HİZMET BİZİM

MORCA: VATANDAŞA HİZMET BİZİM İÇİN ONURDUR
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Emirdağ İl Genel Meclisi Üyesi Ceylan Morca, uzun yıllardır aktif siyasette emek sahibi olduğunu belirtti. Bu dönem gerek Emirdağ ilçesine gerekse köylerine daha iyi hizmet etmek amacıyla teşkilatın İGM’de bir görev verdiğini söyleyen Morca, “Teşkilatımızın bize verdiği bu görevi seve seve kabul ettik. İnşaat işi ile uğraştığımızdan ilçemiz ve köylerimizle fazlaca bir bütünleşmemiz var. Vatandaşlarımıza daha iyi hizmet etmek bizim için inşallah onur olacaktır. Şu anda bizim ilçemizde gurbetçilerimizin ve Emirdağ halkı için önem taşıyan yayla yolunun yapılması en çok talep edilen konuların başında geliyor. Bu çalışma devam ediyor. Yol ağı olarak Suvermez’den başlayıp Yunak üzerinde ki yolumuzun asfalt çalışması var. Bu zaman zarfında köylerimizde içme suyu eksikliği gibi sorunların çözümü için uğraş veriyoruz. Tüm Emirdağ ve Afyonkarahisar halkının mübarek Kurban Bayramını kutluyorum.” dedi.

ŞEVİK: YATMAYA GELMEDİK ÇALIŞMAYA GELDİK
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İl Genel Meclisi Üyesi Necati Şevik, 50 yıl yurt dışında kalmış bir gurbetçi olduğunu belirtti. Yurt dışında Emirdağlılar Dernek Başkanlığı yapan bir kişi olduğunu söyledi. Şevik, “Türkiye’de en çok engelli araçları hayır işinde hizmet eden bir kurumun başında olarak ülkemize dönüş yaptıktan sonra siyasete girdik. Bizim hedefimiz sadece Emirdağ değil Afyonkarahisar geneli dedik. Aynı zamanda İl Daimi Encümen Üyesiyim. Tabii ki Emirdağ için çok projemiz var. Biz hem şahıslardan hem de devletten yardım alarak Emirdağ için çalışıyoruz. Bu sene anaokulu çalışmaları ve yurt dışı kökenli başka çalışmalar olacak. İnşallah Emirdağ’a hizmet etmeye devam edeceğiz. Yatmaya gelmedik çalışmaya geldik diyoruz. Hedefimiz az uyuyup, az konuşup çok çalışmaktır.” diye konuştu.

DURAN: AMAÇ EMİRDAĞ’A EN İYİ HİZMET
AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Hüseyin Duran, Emirdağ ilçesini tanıtmak ve Ağustos ayı 4. toplantısına ev sahipliği yaparak değerli meclis üyelerini ağırlamak istediklerini kaydetti. Önümüzde ki dönemde Emirdağ ilçesine İGM olarak ne yapabiliriz üzerinde durduklarını belirten Duran, amaçlarının Emirdağ ilçesine en iyi hizmeti sağlamak olduğunu sözlerine ekledi. >> Burcu AYDIN’ın Özel Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti