Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hedef sektörde PTT’nin liderliği – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Hedef sektörde PTT'nin liderliği

PTT Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Harun Maden, 175 yıllık köklü ve yaygın bir kurum olarak PTT’yi sektörde lider kuruluş haline getirmeyi hedeflediklerini belirtti. Maden, PTT’yi yarına daha güçlü olarak taşıyıp, ekiplere bu anlayışı aktarma gayretinde olduklarını söyledi

Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) Yönetim ve Koordinasyon Toplantısı dün sabah Güral Afyon Otel’de başladı. PTT Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Harun Maden, Kocatepe Gazetesi muhaberine toplantı hakkında açıklamalarda bulundu.
İLK TERCİH AFYON
PTT Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Harun Maden, Mart ayı itiabriyle PTT Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü olarak göreve başladığını söyledi. PTT’de yılda iki kez Başmüdürlerle yönetim toplantısı yapıldığını kaydeden Maden; “Daha önce bu toplantılar genellikle Antalya’da yapılıyormuş. Biz yeni bir gelenek başlatalım istedik. Anadolu’nun farklı illerinde bu toplantıları gerçekleştirerek ilk olarak Afyon’u seçelim dedik. Afyon’u seçtiğimiz için memnunuz. İyi ki seçmişiz. Katılımcı misafirlerimiz de memnunlar. Birçok arkadaşımız bu vesile ile Afyon’u ilk kez görmüş oldu” dedi.
PTT TEŞKİLATI BİR ARADA
PTT Genel Müdürü Harun Maden, PTT Yönetim ve Koordinasyon Toplantısı açılışının dün sabah itibariyle yapıldığını belirtti. Harun Maden, toplantı ile yeni göreve başlayan iki Genel Müdür Yardımcısı Adil Zembak ile Ümit Güney’in teşkilata tanıtımı ve yaklaşık 2,5 gün sürecek program ile dostluk, arkadaşlık ve paylaşım oluşumunu amaçladıklarını söyledi. Şirkette yapılması gereken işlerin nasıl daha iyi yapılabileceğine yönelik tekliflerin değerlendirilip, karşılaşılan aksaklıklar ve problemlerin giderilmesi yönünde görüşlerin teşkilata aktarılacağını belirten Maden; “Şirketimizin yeni iş, yeni ürün, yeni hizmet anlamında planladığı hususlarla ilgili bu toplantı vesilesi ile teşkilatımızı bilgilendireceğiz. Önümüzde yakın ve orta vade yönelik bir vizyon ortaklığı tesis edelim diye bu konularda bilgi verdik” diye konuştu.
İLGİLİ BİRİMLER
SUNUM YAPACAK
Toplantının dün öğleden sonra ki kısmında Operasyonel Daire Başkanlarının faaliyetlerini anlatacağını söyleyen PTT Genel Müdürü Harun Maden, Pttcel ile ilgili kampanya hakkında da sunum yapılacağını ifade etti. Maden, toplantının bugünkü bölümünde ise muhasebe ve insan kaynakları bölümlerince sunumlar yapılacağını kaydetti. İşleri saha da yürütenlerin illerde Başmüdürler olduğuna değinen Maden; “Bu toplantımız da Genel Müdürlük Teşkilatı, merkez birimlerin ürünler, kampanyalar, durumumuz hakkında bilgilendirecekler. Eğer varsa onların soruları da cevaplandırılıyor” şeklinde konuştu.
PTT KÖKLÜ KURUM
Bu yıl 175 yaşına basan PTT’nin Türkiye’nin en köklü kurumlarından biri olduğunu söyleyen PTT Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Harun Maden şöyle konuştu: “Ülkemizde bu kadar köklü ve bu kadar yaygın kuruluşumz yok. Beş bine yakın nokta da PTT teşkilatı var. Hergün 15 bin tane postacı çantasını omuzuna alıp Türkiye’nin her yerinde sokakları arşınlıyor. Bu çok güzel bir organizasyon. Yeni ekonomik koşulların gerektirdiği şekilde PTT’yi sektörde lider kuruluş haline getirmeyi hedefliyoruz. İnşallah kurumumuz yarına daha güçlü olarak taşıyacağız. Ekibimize bu anlayışı aktarmayı gayret ediyoruz.” >> Burcu AYDIN’ın haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti