Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Hedefimiz bir üst lig” – Kocatepe Gazetesi

“Hedefimiz bir üst lig” – Kocatepe Gazetesi
“Hedefimiz bir üst lig”

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediyespor evinde konuk ettiği Bakırköy Basket’i 99-79 mağlup etti. İlk üç periyotta düşük performansla mücadele eden Afyon Belediye son çeyrekte yüksek performansla maçı farklı kazanmayı bildi. Maçtan hemen sonra yapılan basın toplantısına katılan Afyon Belediyespor Koçu Can Sevim, “İlk yarıda savunmada istemediğimiz hatalar yaptık. Çok sayıda sayı yiyince bu da bizim oyundan düşmemize neden oldu. İkinci yarıda ise gerçek oyunumuzu göstermeye başladık. İkinci yarıda oyuncularıma sert bir savunma yapmamız gerektiğini dile getirdim. Bizim skor bulmada sorunumuz yok, savunmada bariz hatalarımız oluyor. Buna da en kısa sürede çözüm bulmamız gerekiyor. Amacımız maçı aynı dengede götürmemiz lazım. Bizim hedefimiz bir üst lige direk ya da Play-Off’tan çıkmak. Bunu da başaracağımıza inanıyorum” dedi.
“HAKLI GALİBİYET
ALDIĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM”
Sezon başında gerek Federasyon Kupası gerekse Antalyaspor maçında şansız yenilgiler aldıklarını belirten ve maçta oldukça yüksek performans sergileyen İbrahim Yıldırım, “Bakırköy Basket takımı karşısında haklı bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum. Bu maçta ilk yarıda kötü bir oyun sergiledik. İkinci yarıda ise gerçek gücümüzü sahaya yansıtarak maçı kazandık” ifadesine yer verdi.

 

“Afyon’u durduramadık”

 

Deplasmanda Afyon Belediyespor’a 99-79 mağlup olan Bakırköy Basket Koçu Andaç Yapıcıer, Afyon Belediyespor’u durduramadıklarını ifade etti

 

Afyon Belediyespor’a 99-79 mağlup oldukları maçtan sonra değerlendirme yapan Bakırköy Basket Koçu Andaç Yapıcıer, “Belediyespor’u kutluyorum. Afyon Belediyespor’u durdurmayı başaramadık. Maç boyunca savunma planımızı iyi yaptık. Diğer oyuncularda hatasız oynadılar. Biz ilk yarı istediğimiz oyunu gösterdik. Bu gibi güçlü rakipler değişik rotasyona girebilen takımlar. Üçüncü periyotta ise istediğimiz sertliği yapamadık ve rakibin sertliğine de cevap veremedik. Rakip ise gerek hücumda gerekse savunmada sert bir oyun sergileyerek oyunu aldı” dedi.
Savunmada enerjilerinin yetmediğini söyleyen Ömer Can Engin, “Gücümüzü 40 dakikaya yayamıyoruz. Bunun yanında rakibin en iyi oyuncusuna 10 faul atma şansı veriyoruz” şeklinde konuştu.