Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Hedefimiz şampiyonluk” – Kocatepe Gazetesi

1. Amatör Lig A
“Hedefimiz şampiyonluk”

1. Amatör Lig A Grubu’nda mücadele eden Gebeceler Belediyespor ligde son hafta oynadığı maçla liderlik koltuğuna oturdu. Son maçta Demirçevrespor’u 6-1 mağlup eden Gebeceler Belediyespor 10 puan ve 5 gol averajı ile lider konumda. Takım hakkında gazeteniz Kocatepe’nin sorularını yanıtlayan Gebeceler Belediyespor Genel Kaptanı Şevki Yıltayın, Gebeceler Belediyespor’un lige şampiyonluk parolası ile başladığını, oyuncuların ligdeki maçlarda aldığı başarıları, kullanılan tesisleri ve takım içindeki uyumunu anlattı.
Kocatepe: Lige başlarken hedefiniz belli miydi?
Yıltayın: İlk olarak oyuncularımızı belirledik. Sonrasında takımdaki oyuncularımızın kalitesi ile oluşan performansı değerlendirdik ve lige şampiyonluk parolasıyla başlayacağımızı oyuncularımıza aktardık. Oyuncularımızın bunu duyduğundaki tepkisi bizleri mutlu etti. Verdikleri tepki de hep birlikte söz verdiler ve ‘Şampiyon Olacağız’ dediler.
Kocatepe: Ligde 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyetiniz var ve şuanda lidersiniz, başarı nasıl geldi?
Yıltayın: Ligin ilk haftasını bay geçtik. İkinci haftada Serban Belediyespor’u 2-1 mağlup ettik. Üçüncü hafta da Demirçevre’ye 3-0 mağlup olduk. Sonrasında kendi evimizde oynadığımız Sadıkbey maçını 4-3 kaybettik. Beşinci haftada İhsaniye’ye konuk olduğumuz maçı 4-1 kazanmayı bildik. 6. haftayı yine bay geçtik. Yedinci haftada Serban Belediyespor’a konuk olduğumuz maçta gol bulamadık ve maç 0-0 tamamlandı. Son hafta ise kendi evimizde oynadığımız Demirçevre maçını 6-1 gibi farklı skorla kazandık. Genel olarak baktığınızda ise aldığımız sonuçlar bizim için başarılı. Yakaladığımız bu başarıyı koruyup liderliğimizi sürdürmek istiyoruz.
Kocatepe: Gebeceler Belediye Başkanı’nın yaptırdığı tesislerden memnun musunuz ve çalışmalarınız ne düzeyde?
Yıltayın: Bundan birkaç sene önce, Belediye Başkanımız Hüseyin Toğulluk’a beldemizde futbol sahası eksiğimiz olduğunu, çalışmalarımız için bir tesise ihtiyacımız olduğunu söyledik. Kendisi de bizleri kırmadı, gerekli girişimleri yaparak bize yardımcı oldu. Sonrasında tesislerin yapımına başlandı. Tesislerin tamamlanmasıyla birlikte bizde çalışmalarımıza hız verdik. Böylelikle çalışmalarımızın hızını artırdık ve şuan geldiğimiz konum ise bunun en güzel ispatı oldu. Hafta 3 gün yaptığımız çalışmalar sonucunda takımda birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştirmeyi başardık. Buradan Başkanımız Toğulluk’a da sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.
Kocatepe: Takım içi uyumu nasıl sağladınız?
Yıltayın: Zaten geçtiğimiz sezondan çoğu oyuncuyla anlaşmamız devam etti. Takıma bu sene oyuncu takviyesi yapma gereği duymadık. Çünkü istediğimiz mevkilerde forma giyen oyuncularımızın tümü bizleri fazlasıyla memnun etti. Geçen sezondan oluşan birlikteliği bizde yaptığımız toplantılar ve etkinliklerle artırdık. Birlikteliğin, beraberliğin ve kardeşliğin olduğu yerde başarı her zaman gelen bir faktör olmuştur.
Kocatepe: Peki sezon sonunda takımı nerede görüyorsunuz?
Yıltayın: Lider durumda olduğumuz için iddiamız devam ediyor ve iki maçımız kaldı. İnşallah Sadıkbey’i ve İhsaniye’yi mağlup ederek Play-Off Grubu’na lider olarak gitmek istiyoruz. Gruplardan gelecek ilk iki takımla birlikte 6 takım Play-Off Grubu’nda mücadele edecek. Süper Amatör Lige çıkacak 2 takımdan biri olmak için elimizden geleni yapacağız. Futbol oyun kuralları çerçevesinde şampiyon olup gelecek sezon tarihimizde ilk olan 1. Amatör Lig şampiyonluğumuzu yaşayacağız.
Kocatepe: Şampiyonluk halinde takıma bir prim var mı?
Yıltayın: Oyuncularımıza sezon başında söylediğimiz Antalya tatili olacak. Sezon bitip şampiyon olarak Süper Amatör Lige terfi edersek 3 günlük Antalya tatilimiz olacak. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Özel Röportajı

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti