Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Hedefimiz Üye Sayımızı Artırarak Oda Statüsüne Ulaşmak”

Afyonkarahisar Ziraat Mühendisleri Odası İl Temsilciliği görevine İbrahim Aksu seçildi. Aksu, “İlk hedefimiz şube statüsü olan odamızı üye sayısını acele olarak arttırıp oda statüsüne çıkarmaktır.”

Afyonkarahisar Ziraat Mühendisleri Odası

Afyonkarahisar Ziraat Mühendisleri Odası İl Temsilciliği görevine seçilen İbrahim Aksu, odayı temsilcilikten oda statüsüne çıkarmak için üye sayısını hızla arttırmayı amaçladıklarını ifade etti.

İl Temsilciliği seçimini kazanan İbrahim Aksu, hedeflerini açıkladı. Aksu, ilk hedeflerinin odanın oda statüsüne çıkmak olduğunu vurgulayarak, bu doğrultuda üye sayısını hızla arttırmayı amaçladıklarını ifade etti. Aksu, “Afyon Ziraat Mühendisleri Odası seçimini almış olmanın gururunu yaşıyorum. İlk hedefimiz şube statüsü olan odamızı üye sayısını acele olarak arttırıp oda statüsüne çıkarmaktır. Biz tüm meslektaşlarımızın dertlerini biliyoruz. Ve artık onların yanında çalışan, hizmet veren bir oda olacaktır. Ayrıca Afyon Tarımına da dev katkılar sağlayacağız. Biz seçimi kazandık ama esas kazanan Afyon oldu.” dedi.