Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hekimler için önemli hizmet – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Hekimler için önemli hizmet

HDI Sigorta yöneticileri sağlık sektörüne yönelik çalışmalarını tanıtmak için Afyonkarahisar’dalar

HDI Sigorta firması Afyonkarahisar’da Zorunlu Hekim Sorumluluk Sigortası ile tanıtım çalışmalarını sürdürüyor. HDI Sigorta’nın Sorumluluk Sigortaları ürün Müdürü Gökhan Toksoy hekim camiasına önemli bir hizmet verdiklerini dile getirdi.
Afyonkarahisar’ın tanınmış Sigorta Acentalarından Bekir Özerdem ile birlikte tanıtım çalışmalarına ağırlık veren HDI Sigorta’nın yöneticileri gazeteniz Kocatepe’yi de ziyaret etti. HDI Akdeniz Bölge Müdürü Serhat Çağlan, HDİ Satış Müdürü Mahmut Sağ ve HDI Sorumluluk Sigortaları Müdürü Gökhan Toksoy Afyonkarahisar’da yaygınlaştırmaya çalıştıkları uygulama ilgili bilgiler aktardılar.
Bu çalışmanın doktorlara yönelik bir proje olduğunu, 3 sene önce tıp sektöründe Hekimlik sigortası zorunlu hale getirildikten sonra Türkiye’deki 129 bin hekimin yeni döneme girdiğini belirten Gökhan Toksoy, “ Çalışmamız bu nedenle önemli ve geniş kapsamlı bir çalışma. Sağlık Bakanlığı bu çalışmaları yakından takip ediyor. Şu an sigorta şirketleri arasında bir rekabet söz konusu. Fiyat ve indirimler rekabette belirleyici unsur. Biz ise HDI Sigorta olarak hizmet açısından farkımızı ortaya koymaya çalışıyoruz. HDI Almanya’nın en büyük 2. grubu. Türkiye’de de emin adımlarla büyüme aşamasında olan bir şirketiz” dedi.
Sektör içi rekabetteki üstünlüklerini kaliteli hizmet odaklı sürdürdüklerini belirten Toksoy sözlerini şöyle sürdürdü:
“Zorunlu sigorta poliçesinin içeriğine dokunmak mevzuat gereği mümkün değil. Ama biz hukuksal çalışmalarla poliçemize destek veriyoruz. Bu çalışmada hukuk ayağı işin her şeyidir diyebiliriz. Poliçemize bağlı hekimlerimizi hukuksal olarak tam bir koruma altına almayı hedefledik. Bilindiği gibi en son bir davada bir hekime 3.2 trilyonluk bir tazminat uygulandı. Hekimlerimiz bu nedenle büyük risk altındalar. Biz son derece uzman bir hukuk heyeti ile hekimlerimizi hukuksal boyutta güvence altına almayı garanti ediyoruz. Öyle ki uzman hukukcu heyetimiz alanının en iyilerinden oluşuyor. Zorunlu poliçeye bu hizmetimizi ekledik. Ayrıca ek teminat hizmetlerimiz de bulunuyor. Eğer hekimlerimiz görevlerini yaparken hukuksal bir sıkıntı ile karşılaşırlarsa bir imza ile hukuksal boyuttaki tüm çalışmalarını uzman heyetimizle birlikte biz üstleniyoruz. Hekimlerimizin hukuksal boyutta kendilerini rahat i-hissetmelerini istiyoruz. Firmamızın özellikleri hukuksal koruma, yüksek teminat ve ek teminatlardan oluşmaktadır. Sadece mahkemelik bir durum olduğunda değil, mevzuatla ilgili her türlü sıkıntılarında hekimlerimize hizmet vermeyi amaçlıyoruz. Uzman heyetimize mail yoluyla ulaşan hekimlerimize 5 gün içinde en detaylı cevapları vermeyi taahhüt ediyoruz.
Bekir Özerdem ise HDI Sigorta’nın bu hizmetinin doktorlar için büyük avantaj olduğunu belirterek, “Olaylar hukuksal boyutlara ulaştığında işinin uzmanı hukukçular bulmak çok zorlaşabiliyor. Şirketimzin hukuk ordusu deneyimli isimleri hekimlerimize her türlü güvenceyi sağlıyor. Hekimler olayın adliye boyutuyla ilgilenmek zorunda kalmıyor” dedi. Özerdem önümüzdeki günlerde düzenleyecekleri tanıtım toplantıları ile tıp camiasını buluşturmayı hedeflediklerini bildirdi. (Kocatepe)