Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Helal olsun

Öğretmenler Günü’nün “pahalı hediye

Öğretmenler Günü’nün “pahalı hediye alma yarışı”na dönüştüğü bu dönemde Hoca Ahmet Yesevi İlokulu 4/A öğrenci ve velileri örnek bir davranışa imza attılar. Sınıf Öğretmeni’ne hediye almak yerine, hep birlikte Darüşşafaka’ya bağışta bulundular

Hoca Ahmet Yesevi İlkokulu’nun 4/A sınıfı öğrencileri Öğretmenler Günü’nde örnek bir davranışa imza attılar. Öğrenciler ve aileleri Öğretmenler Günü’nde öğretmenlerine hediye almak yerine Darüşşafaka’ya bağışta bulundular.
1863’ten bu yana eğitimde fırsat eşitliği misyonuyla annesi ya da babası hayatta olmayan maddi durumu yetersiz yetenekli çocukların yaşamını değiştiren Darüşşafaka’da bugün 1000’e yakın öğrenci nitelikli eğitimle geleceğe hazırlanıyor. Hoca Ahmet Yesevi İlkokulu’nun 4/A sınıfı öğrencileri de sınıf öğretmenleri Ahmet Karlı’ya Öğretmenler Günü’nde herkesin yaptığı gibi bir hediye almak yerine Darüşşafaka’ya bağışta bulundular. Öğretmenler Günü’nde bir çok veli ve öğrencinin pahalı hediyeler alarak birbirleriyle yarışa girdikleri ve Öğretmenler Günü’nün anlamından uzaklaşmaya başladığı bu günlerde HAY 4/A öğrencilerinin bu davranışı büyük takdir topladı.
Darüşşafaka yöneticileri de bu örnek davranış sonrasında Öğretmen Ahmet Karlı’nın Öğretmenler Günü’nü kutlayan bir mesaj yayınlayarak, hem öğretmene, hem öğrencilere, hem de ailelerine teşekkürlerini bildirdiler.
>> Esra KÜÇÜKKURT’un Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti