Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Helvacı Ali Şubesi dualarla açıldı

Damak tadına 120 yıldır

Damak tadına 120 yıldır hitap eden Helvacı Ali’nin Afyonkarahisar Şubesi 7 Mart Cumartesi günü dualarla açıldı

 

1900 yılından bugüne kadar ulaşan Helvacı Ali’nin Afyonkarahisar Şubesi Cemil Çoker ve İhsan Açıkalın’ın ortaklığında hizmete başladı. Firma sahibi Cihan Bozacılar Çoker ve Açıkalın’ı açılışta yalnız bırakmadı.
Dumlupınar Mahallesi, Milli Egemenlik Caddesi Meydanoğlu Zafer İşhanı girişinde hizmet veren Helvacı Ali Afyon Şubesi açılışında çelenk ve çiçek gönderimi yerine Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfına bağış yapılması talep edildi. Şube ortağı Cemil Çoker, Afyonkarahisarlılara farklı bir damak lezzeti sunmak için İhsan Açıkalın’la birlikte Helvacı Ali Şubesini açma kararı aldıklarını şehir insanını Helvacı Ali ürünleriyle buluşturmanın memnuniyetini yaşadıklarını ifade etti. Şubenin genç ortağı İhsan Açıkalın, Helvacı Ali ürünlerinin çok özel lezzetler olduğunu belirtti.
Bu lezzetlerin Afyonkarahisar’da daha önce olmadığına dikkat çeken Açıkalın şöyle konuştu: “Dondurmalı irmik helvalarımız içerisinde çikolatalı irmik helvası, sade dondurmalı ama tahin ve fıstıkla servis ettiğimiz irmik helvası ve Antep fıstıklı ‘Cennet Çamuru’ diye tabir ettiğimiz özel bir lezzetimiz var. Lokum, boza, salep, mini kurabiye türleri, çeşitli şekerlemelerin satışını yapıyoruz. Fiyatlarımız son derece makuldür. Her damak tadına olduğu gibi her bütçeye de hitap edebiliyoruz.” Duaların ardından Helvacı Ali Şubesinin açılış kurdelesini Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, İl Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Acar birlikte kesti. Yoğun ilgi gören açılışa; Kent Konseyi Başkanı Şemseddin Yasan, BBP İl Başkanı Veysel Avşar, BBP Kent Konseyi Üyesi Ali Yavuz, Küçükhöyük Belediye Başkanı Necip Nergiz, Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Nizamettin Şenol, TÜMSİAD Başkanı İbrahim Birliktir, Anda Kardeşe Vefa Derneği Şube Başkanı Agâh Oktay Kılıç ve çok sayıda davetli katıldı. >> Burcu AYDIN’ın Haberi