Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Hem Emniyet’e, hem Afyon’a yakıştı”

“Hem Emniyet’e, hem Afyon’a yakıştı”

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü’nün yeni yerleşkesini Gazeteciler Cemiyeti yöneticilerine gezdiren İl Emniyet Müdürü Ali Temiz, “Yeni yerleşkemiz hem Emniyet Teşkilatımıza, hem de Afyonkarahisrımıza yakışır bir tesis oldu” dedi

 

Afyon Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu üyeleri bir dizi ziyarette bulundular. Sırasıyla Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü, Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı, Cumhuriyet Başsavcılığı, Dünya Gazetesi İl Temsilciliği, İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü ve AFSİAD’I ziyaret eden Gazeteciler Cemiyeti yöneticileri öğle yemeğinde de Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve ekibini ağırladılar.
Afyon Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanı H. Hakkı Özsoy ile Cemiyet Yöneticileri Sezer Küçükkurt, M. Emin Güzbey, M. Emin Birliktir, İsmail Akar, Ömer Elçi, Mehmet Abdioğulları, M. Önder Artuk, Hakan Dilek ve Faruk Kılınç ilk ziyaretlerini İl Emniyet Müdürlüğü’ne gerçekleştirdiler.
Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü Ali Temiz’e, vekaleten yürüttüğü görevine asaleten atanması nedeniyle tebriklerini ileten Gazeteciler Cemiyeti Yöneticileri Emniyet Müdürlüğü’nün yeni yerleşkesinin de hayırlı olması dileklerini ilettiler. Emniyet Teşkilatı ile her zaman içiçe mesai harcadıklarını belirten Afyon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezer Küçükkurt, “Emniyet Müdürlüğümüzün yeni yerleşkesi ilimizin büyük bir ihtiyacını giderdi. Emniyet Teşkilatımıza yakışan bu tesisin ilimize kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Basın mensuplarının görevlerini yerine getirmeleri bakımından sağladıkları katkılar nedeniyle de Sayın Müdürümüz nezdinde tüm Emniyet teşkilatına teşekkür ediyoruz” dedi.
Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü’nün Erkmen yolu üzerindeki yeni yerleşkesini basın mensuplarına gezdiren İl Emniyet Müdürü Ali Temiz ise Afyonkarahisar basınının kendilerinin en büyük destekçilerinden birisi olduğunu belirterek, “Ben de sizlerin nezdinde tüm gazeteci arkadaşlarımıza görevlerinde başarılar diliyorum. İlimizin huzur ve asayişi için birlikte yaptığımız çalışmalar hız kesmeden devam edecektir” dedi. Dinar ve Erenler bölgesi başta olmak üzere şehrin her yanında huzur ve asayişe yönelik çalışmaların devam ettiğini belirten Müdür Temiz, “Mobese ve ekipman ağımızı da sürekli genişletiyoruz. İlerleyen zamanda şehiriçi trafikte de bu sistemlerden faydalanacağız” dedi.
Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü’nün yeni yerleşkesinin yaklaşık 25 bin metrekarelik kapalı alana sahip olduğunu, eski Emniyet binasının 2500 metrekarelik alanıyla kıyaslandığında büyük bir gelişme sağlandığını belirten İl Emniyet Müdürü Ali Temiz, “Yeni yerleşkemizde öncelikle polis arkadaşlarımızı görevlerini en iyi şekilde yerine getirmeleri amaçlandı. Vatandaşlarımızın hizmet almak için Emniyet’e geldiklerinde zorlanmadan işlerini görebilmeleri için düzenlemeler yapıldı. Emniyet Teşkilatı üyelerinin sosyal imkanlarına yönelik olarak yemekhanemiz, kafeteryamız, mescidimiz, otoparklarımız gibi alanlar en yeni imkanlarla hazırlandı. Vatandaşlarımızın bizzat gelerek hizmet almaları gereken Trafik Şube, Özel Güvenlik gibi birimlerimizi kolay ulaşılabilir şekilde konumlandırdık. Diğer birimlerimizde ise güvenlik ve çalışma rahatlığını önceliğimize aldık” dedi.
Eski Emniyet Müdürlüğü binasından taşınma işlemlerini tamamladıklarını belirten Müdür Temiz, “Orasını Belediyemize devredeceğiz. Ne yapacaklarına Belediye yönetimimiz karar verecek” dedi.