Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Hem kurslarına büyük önem veriyoruz”

Bu haberin fotoğrafı yok
"Hem kurslarına büyük önem veriyoruz"

Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun eşi Bayan Esma Balkanlıoğlu Türk Anneler Derneği’nin tel kırma, mefruşat, kurdela nakışı, boncuk işleme el işlerinin yer aldığı, yılsonu sergisinin açılışını yaptı

Özel İdare İşhanı Afyon Masterler Sportif Faaliyetler ve Sosyal Dayanışma Derneği Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen açılışa Bayan Esma Balkanlıoğlu’nun yanı sıra, İl Dernekler Müdürü Ahmet Gök, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Metin Aygök, Halk Eğitimden Sorumlu İl Milli Eğitim Şube Müdürü İbrahim Yeşilırmak, Aile ve Sosyal Politikalar Müdür Yardımcısı Hanefi Erdem, dernek yöneticileri, öğretmenler ve kursiyerler katıldılar.
Sergi açılışını Dernek Onursal Başkanı Seviye Özsoy ile birlikte gerçekleştiren Bayan Balkanlıoğlu, kursiyerlerin el emeği, göz nuru ürünleri hakkında öğretmenlerden bilgiler aldı.
Ayrıca öğretmen ve kursiyerlere tavsiyelerde bulunan Bayan Balkanlıoğlu, bu tür kursların amacının sadece el işi öğrenmek olmadığını, diğer bir amacının da bayanların evden çıkıp sosyalleşmeleri için bir vasıta olduğunu belirtti.
Bayan Balkanlıoğlu; “Vali Bey’le halk eğitim kurslarına çok önem veriyoruz. Özellikle önümüzdeki sene köylerimizdeki halk eğitim kurslarımıza ağırlık verilmesi konusunda desteklerimizi sürdüreceğiz. Kursa katılan ve bu birbirinden güzel ürünleri ortaya çıkaran bayanlarımızı yürekten tebrik ediyorum.” dedi.
Serginin gezilmesinden sonra, kursa katılan bayanlara, Bayan Balkanlıoğlu ve İl Müdürleri tarafından teşekkür belgesi verildi.
Sergi açılışında kendilerini yalnız bırakmadıkları için Bayan Balkanlıoğlu’na teşekkürlerini ileten Seviye Özsoy; “Sayın Valimizin Eşleri Bayan Esma Balkanlıoğlu bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadılar, desteklerini hissetmek bize büyük güç veriyor.” dedi.
Türk Anneler Derneği Şubesi Yönetim Kurulu üyelerinden Emine Ulusoy ise, 6 ay süren kursa katılan 200 kursiyerden hemen hemen hepsinin sertifika almaya hak kazandıklarını dile getirdi. (Kocatepe)