Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hem proje tanıtıldı, hem eğitim verildi

Toplantıya İlçe Kaymakamı Mehmet
Hem proje tanıtıldı, hem eğitim verildi

Toplantıya İlçe Kaymakamı Mehmet Miraç Topaloğlu, Belediye Başkanı Ahmet Şahin, Afyonkarahisar ESOB Başkanı Abdülkadir Konak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Turgut Karakış, İscehisar ESOB Başkanı Ahmet Sav, kurum ve kuruşların müdürleri ile kursiyerler katıldı.
“EĞİTİM 10 HAFTA SÜRECEK”
Eğitim toplantısının açılış konuşmasını yapan İscehisar ESOB Genel Sekreteri Adem Çibik, “İscehisar Esnaf ve Sanatkârlar Odası olarak Zafer Kalkınma Ajansı 2019 yılı Teknik Destek Kapsamında hazırlamış olduğumuz Doğaltaş Sektörü için Teorik ve Pratik CNC Eğitimi projemiz Zafer Kalkınma Ajansı tarafından kabul edildi. Eğitim İscehisar Çok Programlı Lisesinde 160 saatlik bir eğitimi kapsayan teorik ve pratik uygulamaları içeren 10 işletme 30 kursiyerimizin katılımı ile bilgisayar ve makina atölyelerin de verilecektir. Eğitim saatlerimiz piyasa araştırmamız sırasında esnaflarımızın çalışmalarına engel olmayacak şeklide planlanarak 17-21 saatleri arasında günlük 4 saat haftada 4 gün olmak üzere 10 hafta sürecek 160 saatte tamamlanacaktır.” dedi.
“HER ZAMAN
ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ”
Daha sonra konuşan İscehisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin ise, “İscehisar Belediyesi olarak esnafımızın her zaman yanındayız ve destekçisiyiz. Kısa süre içerisinde istişare toplantısı yaparak önümüzdeki yıldan itibaren yeniden MERFES yapmayı planlıyoruz. Bu tür projelerin yapılmasında ve desteklenmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.