Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hemşehrimiz Yiğitbaşı Bakan yardımcısı oldu

Bolvadinli hemşehrimiz Doç.Dr Kübra

Bolvadinli hemşehrimiz Doç.Dr Kübra Güran Yiğitbaşı Aile ve sosyal Hizmetler Bakan yardımcılığına atandı. Atama kararı Resmi Gazete’de yayımlandı.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Kübra Güran Yiğitbaşı’nın biyografisi şu şekilde:

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü, Yayıncılık Yönetimi Anabilim Dalı’nda öğretim üyesi olan Yiğitbaşı’nın, çocuk ve gençlere yönelik yayınlar ve medya içerikleri, siyasal iletişim ve siyasal söylem, medyada mültecilik, toplumsal cinsiyet, trans medya hikaye anlatıcılığı konularında çalışmaları bulunuyor.

Kübra Güran Yiğitbaşı hayatı
1979 Ankara doğumludur. Lisans eğitimini Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü’nde tamamladıktan sonra, İstanbul Ticaret Üniversitesi Uygulamalı Psikoloji Bölümü’nde yüksek lisansını “Baba Yoksunluğunun Çocuk Üzerindeki Etkisi” üzerine gerçekleştirdiği çalışmasıyla yapmıştır. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü’nde 2012 yılında, “İkna Edici İletişim Sürecinde Siyasal Mesaj Tasarımı” adlı teziyle doktorasını bitirmiştir. Halen Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü, Yayıncılık Yönetimi Anabilim Dalı öğretim üyesi olarak görev yapmaktadır. Çocuk yayınları ve dışa açılım adlı kitabın yazarıdır. Evli ve 3 çocuk annesidir.