Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hentbolcuların maçları tamamlandı

Okul Sporları Hentbol Gençler

Okul Sporları Hentbol Gençler Grup müsabakalarında dereceye giren sporculara katılım belgeleri ile madalyaları takdim edildi

 

Gençlik Spor Bakanlığı Okul Sporları Hentbol Gençler Kız ve Erkek Grup Müsabakaları, Tınaztepe ve Çiğiltepe Spor Salonları’nda yapılan müsabakalarla tamamlandı. İllerinde yapılan müsabakalarda dereceye giren takımların katıldığı grup müsabakalarına erkeklerde Afyonkarahisar, Antalya, Burdur, Denizli, Eskişehir, Isparta, İstanbul, İzmir, Konya ve Manisa, kızlarda ise Afyonkarahisar, Antalya, Burdur, Denizli, Eskişehir, Isparta, İstanbul, Konya ve Mersin’in temsilcileri katıldı.
Yapılan müsabakalar sonucunda genç kızlar A grubunda Eskişehir Eğitimciler Spor Lisesi (A), B grubunda ise Antalya Özel Işıklar Anadolu Lisesi (A) takımı birinci oldu. Daha sonra en iyi ikinciler olarak Isparta Spor Lisesi (A) takımı ile Denizli Bozkurt Spor Lisesi (A) takımı C grubu birincisi olmak için yarıştı. Oldukça çekişmeli geçen müsabaka sonucunda Denizli Bozkurt Spor Lisesi (A) rakibini mağlup etti ve C grubu birincisi olarak yarı finallere çıkmaya hak kazandı. Genç Erkeklerde ise A grubunda Kocasinan Şehit Samet Kırbaş MTAL (A), B grubunda Özel Seferihisar Ç.A.L (A) ve C grubunda Antalya Spor Lisesi (A) takımı birinci olarak yarı finallerde boy gösterecek.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti