Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hepsi Birer Arda Güler

A Milli Futbol Takımı’nın 20 yıla damgasına vuracak yıldızı Arda Güler, Real Madrid’de kısa sürede attığı gollerle dikkat çekerken, Afyonkarahisar’da Atatürk İlkokulu öğrencileri de Arda Güler’in izinden gidiyor

A Milli Futbol Takımı’nın

Real Madrid’in adından söz ettiren yıldızı, A Milli Futbol Takımı’nın geleceği olan Arda Güler, bir taraftan golleri, bir taraftan sempatikliği ile takdir toplarken futbol zekasını konuşturduğu hareketlerle de seyircilerden büyük alkış alıyor. Arda Güler, duruşu ve karakteriyle de birçok gence örnek oluyor.

Hepsi birer Arda Güler
ARDA GÜLER’İN AÇTIĞI YOLDALAR
Afyonkarahisar’ın gözde ilkokullarından Atatürk İlkokulu öğrencileri de Arda Güler’i örnek alıyor. Atatürk İlkokulu Halı Saha Turnuvası’nda sahaya çıkan 2-İ ve 2-G sınıfı öğrencileri Arda Güler’in izinden gidiyor. Futboldaki yeteneklerini konuşturan öğrenciler arasındaki müsabakayı 2-İ sınıfı önde tamamladı; ama kazanan dostluk oldu.

Hepsi birer Arda Güler
MÜDÜR VE ÖĞRETMENLERE TEŞEKKÜR
Öğrenci velileri, bu turnuvanın düzenlenmesini sağlayan Okul Müdürü Abdullah Demir’e, turnuva organizasyonunu üstlenen öğretmen İhsan Akar’a, sınıf öğretmenleri Hakan Yastıkçı ve Sıdıka Ekşioğlu Oruç’a teşekkür etti.