Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Her bağış bizim için önemli”

Afyon Eğitim Vakfı (AEV)
"Her bağış bizim için önemli"

Afyon Eğitim Vakfı (AEV) Genel Sekreteri Murat Diker, gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret etti. Kocatepe Gazetesi sahibi Sezer Küçükkurt’a AEV’e vermiş olduğu desteklerinden dolayı teşekkür eden Genel Sekreter Diker Vakfın çalışmaları hakkında da bilgiler verdi.
“BAĞIŞ KAMPANYAMIZDA
BEKLEDİĞİMİZ İLGİYİ GÖREMEDİK”
Afyon Eğitim Vakfı’nın başlattığı cep telefonundan bağış kampanyasına destek veren herkese teşekkür eden Diker, “Bilindiği üzere cep telefonu üzerinden kısa mesajla sürdürdüğümüz bağış kampanyamız var. Kampanyamıza destek veren herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Ancak yeterli sayıda SMS ile bağış toplayamadık diyebiliriz. Bu konuda halkımızı bilgilendirmek üzere çeşitli faaliyetlerle bulunduk. Sesimizin duyurulmasında en çok desteği Afyonkarahisar basınından gördük. Gerek yazılı medyamızda gerekse de televizyon ve radyolarımızda konuyla ilgili bilgilendirmelerde bulunduk. Kamu kurumlarımıza da kampanyamızla ilgili bilgilendirici afişlerimizi astık. Buradan tekrar tüm Afyonkarahisar’lıları cep telefonlarının mesaj kısımlarından “Bağış” yazarak 6703’e göndererek Afyon Eğitim Vakfı’na destek olmaya davet ediyorum.” dedi.
“OKUYANI OKUTANI
BİR ARAYA GETİRİYORUZ”
AEV olarak sadece öğrencilere burs vermediklerini kaydeden Diker, “Öğrencilerimize burs vererek sadece maddi yardımda bulunmakla kalmıyoruz. Öğrencilerimizin aidiyet duygusunun gelişmesi içinde çalışmalar yapıyoruz. Vakfımızdan burs alınması için belirli şartlarımız var. Bunlar, Afyonkarahisar nüfusuna kayıtlı olmak ya da Afyonkarahisar’da doğmuş olmak ve öğrencimizin ailesinin ekonomik durumu. Vakfımızın destek verdiği öğrencilerin mesleklerini ellerine aldıklarında Vakıf’ımızın gönüllüsü olarak faaliyet yürütmesini istiyoruz. Bu anlamda da çalışmalarımız sürüyor. AEV okuyan ve okutanı bir araya getiren önemli bir Vakıf’tır. Biz öğrencilerimize Afyonkarahisar Türküleri’nin yer aldığı CD’ler yolluyoruz. Bunun yanında şuan mezun olmuş öğrencilerimizle ilgili de bir çalışmamız var. Mezun öğrencilerimizle ilgili kayıt sistemi oluşturuyoruz.” ifadelerini kullandı.
Genel Sekreter Diker, ziyaretin anısına ve Vakfın faaliyetlerine gösterdiği destekten dolayı Kocatepe Gazetesi sahibi Sezer Küçükkurt’a Utku Anıtı heykeli hediye etti. >> Burak AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti