Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Her kurban Lösemili çocuklara can!

LÖSEV Eskişehir İl Koordinatörü

LÖSEV Eskişehir İl Koordinatörü Yelda İlker, kurban bayramı öncesi “Her Kurban Lösemili Çocuklara Can” sloganıyla çalıştıklarını belirtti. İlker, “Lösemili çocuklarımızın ve yetişkin hastlarımızın tedavilerinin parçası olan düzenli kırmızı et tüketimi için kurban bağışları büyük önem taşıyor” dedi

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) Eskişehir İl Koordinatörü Yelda İlker, Kocatepe Gazetesi muhabirine yaklaşan Kurban Bayramı çalışmaları hakkında bilgi verdi. Ziyarette LÖSEV Eskişehir Halkla İlişkiler Sorumlusu Yasemin Durukan’da hazır bulundu.
LÖSEV HAYIRSEVERLERİN KURBAN BAĞIŞLARINI BEKLİYOR
Türkiye’de yılda 200 bin kişinin kanser tanısı aldığını belirten LÖSEV Eskişehir İl Koordinatörü Yelda İlker, LÖSEV olarak henüz 60 bin kişiye ulaşabildiklerini ifade etti. Geriye kalan 140 bin aileye Türkiye genelinde ulaşmaya çalıştıklarını belirten İlker, “Biz diyoruz ki ‘Her Kurban Lösemili Çocuklara Can’ LÖSEV olarak her kurban bayramında çalışmalarımızı bu sloganla yürütüyoruz. Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı olarak biz çocuklarımıza ve yetişkin kanser hastalarımıza sadece bir ay kırmızı et sunmuyoruz. Onların tedavi süreçlerinin bir parçası olan yeterli kırmızı et tüketimi 12 ay boyunca zorunludur. Bu nedenle kurban ibadetinin yer aldığı Kurban Bayramı’nda biz başta çocuklarımız olmak üzere hastalarımızın yüzünü güldürebilmek, iyileşmelerine katkı sağlayabilmek için kurban bağışlarını bekliyoruz.” dedi.
AFYON’DAKİ HASTA YAKINLARININ LÖSEV’E ULAŞMALARI BEKLENİYOR
LÖSEV olarak çocuk ve yetişkin tüm hastaların tedavileri için ayni ve nakdi yardımları da kabul ettiklerini ifade eden İlker şöyle konuştu: “Hastalarımıza tedavi süreçlerinde kullanmaları için et kartları veriyoruz. Onlara ayni ve nakdi yardımlar 12 ay boyunca devam ediyor. Her daim onların yanında olmak ve lösemi hastalarımızın iyileşebilmeleri için daha fazla hastaya ulaşmayı hedefliyoruz. Hayırsever katkılarını beklediğimiz gibi Afyonkarahisar ilimizde de lösemi hastası olanların yakınlarının bizlere ulaşmasını bekliyoruz.”
LÖSEV AYNİ NAKDİ VE GAYRİMENKUL BAĞIŞLARINI KABUL EDİYOR
Hayırseverlerin ayni ve nakdi bağışlarının güvenilir ve yasal bir şekilde kabul edildiğini, dolandırıcılık ve suistimalden uzak bir anlayışla hizmet sunulduğunu belirten İlker şunları kaydetti: “LÖSEV bağışları yasal bir zeminde kabul etmektedir. Kesinlikle kapı kapı dolaşarak bağış toplamıyoruz. LÖSEV olarak 8 ilde şubemiz vardır. Ankara’da vakfımızın genel merkezi bulunmaktadır. Merkez ofisimizde Eskişehir’de Tepebaşı Hoşnudiye Mahallesi İskender Sokak No: 5 adresindedir. Bu adresimize gelen bağışçılarımızın elden ya da kredi kartıyla bağışları kabul edilmektedir. 0 312 447 06 60- 0 312 666 76 66 telefon numaralarımız aracılığıyla bağış kabul edilmektedir. İnternet üzerinden www.losev.org.tr adresinden, bankalar ev PTT şubelerinden ve banka ekranlarında bağış butonumuz vardır. Ankara’da bulunan Lösante Hastanemiz için ‘Bir Tuğla’da Siz Koyar mısınız?’ kampanyamız vardır. 400 yataklı hastanemizin şimdilik 200 yatağı kullanılmaktadır. Hastanemize cihaz ve oda yardımıda kabul edilmektedir. Her türlü gayrimenkul yardımı da yapılabilmektedir.”
>> Burcu AYDIN’ın Haberi