Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Her türlü oluşuma hazırız – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Her türlü oluşuma hazırız

Minibüsçü esnafının “Birleşme” fikri ile ilgili açıklamalar devam ediyor. Eşrefpaşa hattının ardından dün de Uydukent Mahallesi Minibüs Durağı Başkanı Ümmet Balkan, şehir içi ulaşım ve trafik sorununun yetkililer tarafından bir an önce çözülmesini istedi. Balkan, Afyonkarahisar trafiğini rahatlatmak adına her türlü oluşuma hazır olduklarının da altını çizdi

Uydukent Minibüs Durağı’nda açıklamada bulunan Ümmet Balkan, “Afyonkarahisar’ın en büyük durağı 68 araç kapasiteli Uydukent durağıdır ve bizler durak olarak her türlü atılacak adıma destek vermeye hazırız” dedi.
BİR AN EVVEL ÇÖZÜM BULUNMALI
Afyonkarahisar’ın en büyük durağı olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade eden Balkan, “Bizler ortak bir havuzda birleşmek için her türlü oluşuma hazırız. Afyonkarahisar trafiğinin durumu içler acısı, bu trafiği rahatlatmak amacı ile biz her türlü oluşumu desteklemekteyiz. Bir an evvel bu duruma çözüm bulunması şart. Yeri gelir Turex firması ile birleşme olur, yeri gelir otobüs kullanırız. Belediye Başkanımızın bu girişime öncülük yapmasını bekliyoruz” dedi. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti