Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Her vatandaşın kapısını çalacağız”

SP Merkez İlçe Başkanı

SP Merkez İlçe Başkanı Hamza Gümüşkanat, partisinin ilçe teşkilatları olarak teşkilat üyeleriyle el ele vererek her vatandaşın kapısını çalacaklarını belirtti

 

Saadet Partisi (SP) Merkez İlçe Başkanlığı 8. olağan kongre sonrasında ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya SP GİK Üyesi Ali Hazer, İl Başkanı Beytullah Karataş ve Merkez İlçe Başkanı Hamza Gümüşkanat katıldılar.
“İKTİDARA GELDİĞİMİZDE 7-24 ÇALIŞACAĞIZ”
Toplantıda konuşan SP İl Başkanı Beytullah Karataş, Türkiye ve Afyonkarahisar’ın istikbali ve menfaatleri için sorumluluk kuşanarak, kötü gidişata son vereceklerini belirtti. Karataş, “İnsanımızın kasabın yolunu unuttuğu, bayram sevinci yaşamak yerine artan ulaşım maliyetleri nedeniyle bayramda memleketine gidememenin hüznüne kapıldığı bu düzen mutlaka değişecek. Bizim birilerinin sürekli olarak algı fabriklarında ürettikleri suni gündemlere takılıp kalacak, buralarda kaybedecek tek bir saniyemiz bile yoktur. Biz ülkemizin ve şehrimizin gerçek gündemlerine, insanımızın yüzünü güldürecek hamlelere odaklandık ve bu istikamette kararlı bir şekilde devam edeceğiz. Tüm dikkatimizi, mesaimizi buralara veriyor, hazırlıklarımızı hızlı bir şekilde tamamlıyoruz. Sorumluluklarımızın farkındayız ve üzerimize düşen ne varsa yerine getirmek için 7-24 aralıksız hazırlanıyoruz. İktidara geldiğimizde de 7-24 aralıksız çalışmaya devam edeceğiz. İnanıyoruz ki bu hazırlıklarımız, çalışmalarımız ülkemizin ve insanımızın çok kısa bir sürede rahat bir nefes almasına vesile olacaktır.” dedi.
“MİLLİ GÖRÜŞÜN GEÇMİŞİNDE AFYON ÖNEMLİ”
GİK Üyesi Ali Hazer toplantıda göreve seçilen yeni yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi. Milli Mücadelede olduğu gibi Milli Görüş’ün 50 yıllık siyasi geçmişinde Afyonkarahisar’ın önemli bir yer tuttuğunu belirten Hazer, “Hemşehrilerimiz her şartta insanca yaşamayı hak ediyor. Bugün maalesef ciddi sıkıntılı bir dönemden geçiyoruz. Problemlerin çözümü ortak akıldan, istişareden, ehliyet ve liyakatten geçiyor. Bugün 20 yıllık iktidarın bu konuda sınıfta kaldığını görmekteyiz.” ifadelerine yer verdi.
“VATANDAŞA ÇÖZÜM YOLLARINI ANLATACAĞIZ”
SP Merkez İlçe Başkanı Hamza Gümüşkanat ise şunları kaydetti: “İlçe teşkilatımızla el ele vererek her vatandaşımızın kapısını çalacağız, derdini dinleyip çözüm yollarımızı anlatacağız. Belde, köy ve mahalle kadrolarımızla yoğun bir gayret içerisindeyiz. Allah çıktığımız bu yolda mahcup etmesin.” Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti