Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Her zaman yanınızdayız, size düşen görev çok çalışmak”

“Her zaman yanınızdayız,  size düşen görev çok çalışmak”

Başkan Zeybek, Zübeyde Hanım MTAL’da öğrencilerle bir araya geldi

 

Afyonkarahisar Belediyesi Başkanı Mehmet Zeybek, Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi

 

Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Söyleşi Programında öğrencilerle buluşan Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, lise öğrencilerine hayat tecrübelerinden örnekler sunarak, tavsiyelerde bulundu. Başkan Zeybek, öğrencilere başarılı olma ve kariyer planlaması hakkında düşüncelerini aktardı.
“HER DAİM ÖĞRENCİLERİMİZİN YANINDAYIZ”
Söyleşide, öğrencilere önemli tavsiyelerde bulunan Başkan Zeybek, “Eğitim ve öğretim hayatınızda sizlere başarılıyor diliyorum. Mezun olduktan sonra da hayal ettiğiniz fakültelerde okumanızı temenni ediyorum. Sizlere düşen görev çok çalışmak. Belediye olarak bizlerden ne talep ederseniz yapmaya hazırız. Her daim öğrencilerimizin yanında ve destekçisiyiz.” diye konuştu.
Başkan Mehmet Zeybek öğrencilerin yapmış olduğu el sanatlarını da inceledi. Günün anısına okul yönetimi Başkan Zeybek’e hediye takdiminde bulunurken Zeybek, programın geri kalan bölümünde öğrencilerin sorularını cevaplayarak belediyenin şehirde yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgi verdi. Program öğrenciler ile birlikte hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.
Söyleşiye öğrencilerin yanı sıra Okul Müdürü İlknur Tutumlu ve öğretmenler de katılım sağladı.
>> Burak AYDIN’ın Haberi