Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hes İlaç Afyonspor’da Sular Durulmuyor

Hes İlaç Afyonspor, sezon başından bu yana ödeme alamadığı için sözleşmesini fesheden Ergin Keleş gibi 11 oyuncu daha alacaklarını alamazsa boşa düşecek

Hes İlaç Afyonspor, sezon

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Hes İlaç Afyonspor ligin 17. haftasında evinde Bursaspor’u konuk edecek. Maçın hazırlıklarına bugün başlayacak olan Afyonspor’da eksik yok. Maçın hazırlıkları kapsamında ilk antrenman takımda parola galibiyet.

Ankara Demirspor maçından alınan 1 puanla takımda moraller yerinde. Puanını 20’ye çıkaran Afyonspor’da Bursaspor maçını da galibiyetle tamamlamak için çalışmalar bugün başlayacak. Afyonspor Bursaspor maçını da kazanırsa 6 maçta yenilmezlik serisini sürdürmüş olacak ve puanını 23’e çıkaracak.

Afyonspor’un Bursaspor’u konuk edeceği maç sonrasında alacaklarını alamayan isimler boşta kalacak. Takımı Federasyona veren ve alacaklarının bir kısmını bile alamayan, Kerem Kaya, Ali Mert Aydın, Mehmet Alaeddinoğlu, İsmail Hakkı Doğan, Bartu Göçmen, Savaş Yorulmaz, Serdar Güncü, Eray Akar, Tolga Yakut, Evren Üstündağ, Süheyl Çetin Bursa maçının ardından sözleşmesini fesih etme hakkını elinde bulunduracak.