Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Heybeli Termal “süreli kiraya” verilecek

Bu haberin fotoğrafı yok
Heybeli Termal "süreli kiraya" verilecek

Heybeli Termal Tesislerinin “Süreli Kiraya Verilmesi” ile ilgili istişare toplantısı geniş bir katılımla sağlandı

Kaplıcanın dünü, bugünü ve yarını ile ilgili görüşlerin ortaya atılarak, tartışıldığı toplantıda, Heybeli’nin geleceğe daha güvenli bakması, mo-dernize edilmesi, emsalleriyle yarışır hale gelmesi açısında kiraya verilmesi görüşü ağırlık kazandı.
Toplantıya eski Belediye Başkanlarından Etem Kelekçi, Hasan Basri Yazıcı ve Selim Karasekreter’in yanı sıra AK Parti İlçe Başkanı Musa Pektaş, MHP İlçe Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, DP İlçe Başkanı Selahattin Kelekçi ve MHP ve AKP’li bazı Meclis üyelerinin yanı sıra, İl Genel meclis Üyeleri ile Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri katıldılar.
Toplantıda konuşan Bolvadin Belediye Başkanı Nazmiye Kılçık, Bolvadin’in gururu olan kaplıcanın daha iyi şartlarda halka hizmet vermesi gerektiğini söyledi.
Kılçık;”Bunu sağlamak ve yapılacak yatırımların önünü açmak için güçlü yatırımcılara ihtiyaç var. Biz zarar eden ve gün geçtikçe kan kaybeden tesislerimizi canlandırmak istiyoruz. Bu nedenle ‘Süreli Kiralama’ konusunda ilçemizin değişik kesimlerini temsil eden sizlerin fikirlerini almak için bir araya geldik. Kaplıcamız özelleştirilmeyecek, sadece belirli bir süre kiraya verilecektir. Bu süre içerisinde Belediyemizin tüm menfaatleri korunacak, suyun kontrolü belediyede olacak ve kiracı kısa sürede yeni ve çağdaş tesisler yapmayı garantileyecektir. Şu anda her yıl ortalama 1 trilyon zarar eden tesisimiz kazanan ve kazancıyla bu kentin insanına hizmet eden bir tesis haline getirilecektir.” diye konuştu.
Konuşmanın ardından sinevizyon sunumu ile Heybeli’nin kiralama sürecinin taslağı katılımcılara anlatıldı. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti