Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hıdırellez Frig Vadisi’nde Kutlanacak

Ayazini Metropolisi, 4 ve 5 Mayıs 2024 tarihlerinde baharın gelişini kutlamak için Frig Vadisi Hıdırellez Bahar Şenliği’ne ev sahipliği yapacak

Ayazini Metropolisi, 4 ve

Ayazini Metropolisi’nde bahar coşkusu “Frig Vadisi ‘Hıdırellez’ Bahar Şenliği” programıyla yaşanılacak.

Ayazini’nin tarihi dokusu ve doğal güzellikleri eşliğinde gerçekleştirilecek olan bu iki günlük festival, ziyaretçilere unutulmaz anlar yaşatmayı vaat ediyor.

Etkinlikler, Afyonkarahisar – Ayazini arasında sağlanacak seferlerle kolaylıkla ulaşılabilir olacak. Frig Vadisi Hıdırellez Bahar Şenliği, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın maddi katkılarıyla düzenlenerek, ziyaretçilere kültürel bir şölen sunmayı hedefliyor. Festivalin açılışı, 4 Mayıs Cumartesi günü saat 16.00’da başlayacak.

İlk gün, geleneksel halk oyunlarından rock grubu konserine kadar bir dizi etkinlikle renklenecek. Çocuklar için özel olarak hazırlanan “Şişme Oyun Parkuru” tüm gün boyunca açık olacak. İkinci gün olan 5 Mayıs Pazar, yine saat 16.00’da başlayacak açılışın ardından, geleneksel oyunlar ve yerel sanatçıların müzik performansı gibi çeşitli aktivitelerle devam edilecek. Günün sonunda, Hıdırellez ateşinin yakılması ve DJ performansı ile festival coşkusu doruğa ulaşacak. Şenliklere katılmak isteyenler için araç; sabah saat 9.00’dan itibaren Fuar Alanı, Park Afyon AVM karşısı, İl Jandarma Komutanlığı önü, Maliye, Filli Kavşak, Erenler Üniversite Camii, Erenler Bacım Sultan önünden kaldırılacak. Ayazini’den Afyonkarahisar’a dönüş ise 8.00-23.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti