Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hilton SPA hizmetine başlıyor

YASAL UYARI Kocatepe Gazetesi’ne

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.

 

DoubleTree by Hilton Afyonkarahisar’da SPA ve termal hizmetler de sunmaya başlayacak

 

DoubleTree by Hilton Afyonkarahisar’ın Satış ve Pazarlama Müdürü Özüm İpek ile Satış Yetkilisi Burak Şahin, gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret ettiler.
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle gazeteci Ömer Mazi ve eşi Huriye Mazi ile birlikte gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret eden DoubleTree by Hilton Satış yetkilileri, tesisin işleyişi hakkında kısa bilgiler de aktardılar. Önümüzdeki günlerden itibaren SPA hizmetlerine de başlayacaklarını belirten Hilton Satış ve Pazarlama Müdürü Özüm İpek, “Pandemi şartları geçtikten sonra çok daha güzel hizmetlerle Afyonkarahisarlılar’ın karşısında olacağız. Tesisimiz genelikle hafta içleri yoğunluk yaşayan, hafta sonları yoğunluğu azalan bir yapıya sahip. SPA ve termal hizmetlerimizle müşterilerimizi daha da memnun edeceğimizi düşünüyoruz.” dedi.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti