Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hırsızı saniye saniye izleyip polise teslim etti

Bu haberin fotoğrafı yok
Hırsızı saniye saniye izleyip polise teslim etti

Afyonkarahisar’da hırsızlık yapmak için simit cafeye giren 15 yaşındaki hırsızlık zanlısı işletme sahibinin dikkati sayesinde yakalandı. İşletmecinin evinden saniye saniye izlediği hırsızlıkta, polis zanlıyı çaldığı paralarla birlikte çay ocağında gizlenirken yakaladı

Cumhuriyet Mahallesi Kadınana Caddesi’nde Ertan Kayaalp’e ait Çıtır Simit Sarayı’nda önceki gün gece meydana gelen olayda, dükkanını kapatıp üst kattaki evine giden Ertan Kayaalp, gece 02.16’da dükkanın önünde birinin uzun süredir beklediğini fark etti. Güvenlik kamerasını takip eden Kayaalp, bir kişinin işletmenin cam bahçesinden içeri girdiğini gördü. Zanlının buzdolaplarının arkasında saklanarak, işyerine girmeye çalıştığını anlayan Kayaalp durumu polise bildirdi.
Girdiği bahçede 5 dakika buzdolaplarının arkasını karıştırdıktan sonra içeri giren zanlı 15 yaşındaki K.M., simit cafenin cam kapısını zorlayarak içeri girdi. Cafenin doğruca kasasına yönelin K.M., önce kasada bulunan bir miktarı daha sonra da bozuk paraların bulunduğu kutuyu aldı. Yere oturarak bozuklukları cebine dolduran K.M., yaklaşık 200 TL’yi ceplerine doldurdu. Parayı aldıktan sonra kasanın arkasından çıkarak soğuk meşrubatların bulunduğu dolabı açma çalışan K.M., bir arabanın işletmenin yanına yanaştığını fark edince arka taraftaki çay ocağının arkasına saklandı.
Çay ocağının arkasında bir dakika saklandıktan sonra ortalığı kontrol etmek için saklandığı yerden çıkan K.M., cama dayanarak birkaç saniye dışarıyı izledi. Simit cafenin içine girdikten yaklaşık iki dakika sonra olay yerine gelen polislerin cafeye doğru geldiğini gören K.M., tekrar çay ocağının altına saklandı. Bir süre dışarıdan el fenerleriyle işletmenin içini kontrol eden polisler, işletme sahibinin kapıyı açmasıyla K.M.’yi aldığı paralarla birlikte suçüstü yakaladı.
Polisler içeri girene kadar güvenlik kamerasından K. M.’yi izlemeyi sürdüren işletme sahipleri, K.M.’nin işletme içinde saklandığı yeri de polise söyledi. Zanlıyı cafe içinde eliyle koymuş gibi bulan polis, bir süre cafe içinde sorguladığı zanlıyı gözaltına aldı. Olay yeri inceleme ekiplerinin uzun süre inceleme çalışması yaptığı cafede, güvenlik kamerası ve işletmecinin dikkati hırsızlık girişiminin sonuçsuz kalmasını sağladı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti