Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hisar işini şansa bırakmadı – Kocatepe Gazetesi

Bölgesel Amatör Lig’de mücadelesini
Hisar işini şansa bırakmadı

Bölgesel Amatör Lig’de mücadelesini Sandıklıspor’un gerisinde tamamlayan Hisar Belediyespor ve Salar Belediyespor Baraj maçında karşı karşıya geldi. BAL temsilcisi Hisar Belediyespor, Süper Amatör Lig şampiyonu Salar Belediyespor’la Spor Kompleksi’ndeki 15 Bin Kişilik Stadyum’da mücadele etti. Salar Belediyespor’un şampiyonluğunu taçlandırmak ve BAL’a terfi etmek istediği maçta Hisar Belediyespor ise BAL’daki yerini korumak istedi. Maça iki ekipte hızlı başlamasına rağmen ilk yarıyı Hisar Belediyespor 1-0 önde tamamladı. İkinci yarıya yine iki ekip hızlı başladı ancak Hisar Belediyespor golü bularak 2-0 öne geçti. Devam eden maçın son anlarında ataklarını sıklaştıran Salar Bülent’le bir gol buldu ve durumu 2-1’e getirdi. İki ekip de maçın son dakikasına kadar oyunu bırakmadı. Maçta başka gol olmayınca Hisar Belediyespor 2017-18 futbol sezonunda BAL’da yer almayı garantiledi.
MAÇTAN DAKİKALAR
6. dakikada gelişen Salar atağında ceza sahası dışından Ertuğrul sert vurdu ve kaleci Miraç topu iki hamlede kontrol etti.
17. dakikada gelişen Salar atağında orta sahadan hareketlenen Fikret Üstünyer, sağ kanattan topla rakiplerini geçerek ceza alanına doğru ilerledi. Fikret ceza alanına yaklaşınca şut orta karışımı topu kaleye gönderdi. Üst direğe çarpan top auta çıktı.
38. dakikada gelişen Hisar Belediyespor atağında serbest vuruş kazanıldı. Topun başına geçen Serhat Karadaban, ceza sahası yayının içinden şık bir plase ile topu kaleye gönderdi. Top 90’a gitti ve ağlarla buluştu. 1-0
47. dakikada gelişen Salar atağında Hüseyin’in ara pasında topla buluşan Fikret çok şık ve sert bir şut çıkardı. Fikret’in şutu direğin dibinden ile auta gitti.
50. dakikada gelişen Salar atağında orta sahadan topu süren Hüseyin’in ara pasında ceza sahası girişinde topla buluşan Oğuzhan bir adım attı ve şutunu çekti. Hisar kalecisi Miraç topu iki hamlede kornere çeldi.
56. dakikada gelişen Hisar atağında serbest vuruş kazanıldı. Orhan’ın vuruşunda Salar kalecisi Mustafa son anda topu kornere çelmeyi başardı.
63. dakikada gelişen Hisar atağında Orhan Yüksel ceza sahası sol girişinde şutunu çekti. Topu son anda kaleci Mustafa çıkardı. Kaleciden dönen top Ömer’in önünde kaldı. Ömer son çizgiden kale içine doğru ortaladı ve Salar oyuncusu Salih yaptığı ters vuruşla topu kendi ağlarına gönderen isim oldu. 2-0
84. dakikada gelişen Salar atağında ceza sahasındaki Hüseyin, topu ceza sahası yayı üzerindeki Halil’e gönderdi. Hisar savunmasının baskısı altında olan Halil topu Bülent’e gönderdi. Savunmanın baskısı altında olmasına rağmen Bülent şık ve düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. 2-1
Bu dakikadan sonra gelişen ataklarda başka gol olmazken Hisar Belediyespor bu önemli maçtan galibiyetle ayrılmayı bilen taraf oldu.
>> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

 

STAT: Afyon Yeni Şehir
HAKEMLER: Mehmet Avcı (***), Nazif Alan (***), Hüseyin Şimşek (***)
HİSAR BELEDİYESPOR: Miraç(***), Ersin(***), Ahmet(***), Murat(***), Muhammet(***), Suat(****), Barış(***), Ömer(***), Serhat(****), Orhan** (Dk 70 Muhhamet*), Atahan(***)
SALAR BELEDİYESPOR: Mustafa(**), Sabri(**), Hüseyin(***), Bekir(***), Salih(**), Davut(***), Oğuzhan** (Dk 71 Osman**), Ertuğrul ** (Dk 79 Mehmet Çiçek*), Bülent(****), Fikret*** (Dk 67 Halil**), Hüseyin(**)
GOLLER: Dk. 38 Serhat (Hisar Belediyespor), Dk. 63 Salih Karadeniz (K.K.), Dk. 84 Bülent (Salar Belediyespor)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti