Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hızlı tren ihalesi yeniden YAPILDI

Afyonkarahisar için büyük önem

Afyonkarahisar için büyük önem taşıyan Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı işinin ihalesi 2.2 milyar Euro bedelle yeniden yapıldı

 

Afyonkarahisar güzergahını da kapsayan Ankara-İzmir Hızlı Tren Projesi’nin ihalesi pazarlık usulüyle yeniden yapıldı. Daha önce firmalardan kaynaklanan aksaklıklar nedeniyle bir çok kez aksayan projenin ihalesini ERG İnşaat firması kazandı. İhale sürecinin tamamlanmasının ardından önümüzdeki günlerde Afyonkarahisar’daki Hızlı tren inşaatı işlerinin yeniden başlaması bekleniyor.
21,4 MİLYAR TL’LİK İHALE BEDELİ
333 kilometrelik Ankara-Niğde otoyol projesini kısa bir zaman diliminde, kaliteli bir şekilde bitirdiği belirtilen ERG firmasının son birkaç yılın en büyük işlerinden birisi olarak tanımlanan Ankara-İzmir hızlı tren projesinin ihalesini aldı. 650 km uzunluğunda 18 tünelden oluşan projeyi 2.2 milyar Avro teklif ile kazanan ERG İnşaat karayolları, barajlar, havaalanları ve nükleer santraller gibi bir çok büyük inşaat projesine katkı sunmuş bir firma. ERG İnşaat’ın 2.2 milyar Avro’luk bedelle kazandığı projenin TL karşılığı yaklaşık 21,4 milyar TL ediyor.
ERG İNŞAAT
ERG İnşaat ile ilgili olarak kendi internet sitesinde şu bilgilere yer veriliyor:
ERG İnşaat Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi, 1966 yılından beri havaalanı inşaatları, her türlü yol, köprü inşaatları, baraj ve hidroelektrik santral inşaatları, termik santral inşaatları, sulama inşaatları, sinai tesis inşaatları gibi her türlü altyapı müteahhitlik hizmetlerini yürütmektedir. ERG İnşaat Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi, sektöründe ekonomik, sağlıklı, kaliteli ve çevreye duyarlı üretim yapabilmek için yeni, özgün ve gelişmiş teknolojiyle hizmet vermektedir. ERG İnşaat Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi, kaliteye, çevreye, insan sağlığı ve güvenliğine duyarlılığını sahip olduğu ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi ve OHSAS 18001:2007 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi belgeleri ile desteklemektedir. Bu yönetim sistemleri şartlarına uyarak her alanda maksimum kaliteyi hedeflemek, kuruluşların ihtiyaç ve beklentilerini en iyi şekilde karşılamak ERG İnşaat Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi’nin temel politikasıdır.
>> Esra KÜÇÜKKURT’un Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti