Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hizmet anlayışımız particilikten uzak – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Hizmet anlayışımız particilikten uzak

AK Parti Milletvekili ve 2. sıra Milletvekili Adayı Ali Özkaya, CHP’nin en yüksek oy aldığı, kendilerinin ise en az oy aldıkları ilçe olan Sultandağı’nda don zararı gören çiftçilerin zararının karşılanması için mücadele ettiklerini hatırlattı. Özkaya, particilik yapmayı tercih etmeleri halinde bu konuyu yakından takip etmeyeceklerini söyledi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Milletvekili ve Milletvekili Adayı Ali Özkaya partide basın toplantısı düzenledi. Özkaya siyasi gündemi değerlendirdi.
Sultandağı ilçesindeki don sorununu diğer milletvekilleri ile birlikte takip ettiklerini aktaran Milletvekili ve Milletvekili Adayı Ali Özkaya, 12 milyon TL’nin Cumhuriyet tarihinde ilk defa don nedeniyle Afyonkarahisar’a para ödemesi yapıldığını söyledi. Şehirde don nedeniyle zarar gören patates üreticilerine müjdeyi vererek, üreticilerin devlet tarafından zararlarının ödeneceğini açıklayan Özkaya; “Baştan sona Afyonkarahisar’ın beldelerini, köylerini, kasabalarını geziyoruz. Bu insana büyük bir keyif veriyor, insanlarını tanıma fırsatı veriyor. Afyonkarahisar’ın 10 ilçesindeki 28 bin dekar alandaki patatesle ilgili hasar tespitleri tamamlandı ve Başbakanlığa gönderildi. İnşallah Başbakanlık’tan da çiftçilerimizin bu hasarına önemli bir destek sağlayarak bu sorunu çözeceğiz. Seçim döneminde yine Sultandağı ilçesini baz alan meyvecilikle ilgili don olayı olmuştu. Milletvekili arkadaşlarımızla bu konuyu çok önemli takip ettik. 12 milyon TL Cumhuriyet tarihinde ilk defa don nedeniyle Afyonkarahisar’a para ödemesi yapıldı. Dolu nedeniyle oldu, sel nedeniyle oldu ama don nedeniyle tarihte ilk defa destek oldu. Bunun da dörtte üçü Sultandağı’na gitti. Sultandağı bizim en az oy aldığımız ilçe. CHP’nin en yüksek oy aldığı ilçe. Biz particilik yapmış olsaydık bunu bu kadar yakın takip etmememiz gerekirdi.” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti