Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hizmet içi eğitim yapıldı – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Hizmet içi eğitim yapıldı

Sinanpaşa İlçe Müftülüğü’nce düzenlenen ‘Hizmet İçi Eğitim Kursu’ Taşoluk’ta yapıldı

Taşoluk Belediyesi’ne ait Eğitim Kültür ve Gençlik Merkezi’nde yapılan eğitime Akören, Boyalı, Gezler, Kayadibi, Tınaztepe, Serban, Nuh ve Taşoluk kasabalarında ve civar köylerde görev yapan İmam-Hatipler katıldı. Rehber Öğretici Fatih Aytekin Kurs hakkında şu açıklamada bulundu: “Hizmet içi Eğitim Semineri 5 hafta devam etti. Bu süre zarfında kursa katılan İmam-Hatiplere başta Kuran-ı Kerim tilavetine ilişkin teorik ve pratik bilgilerin paylaşımı ve uygulanmasına yönelik çalışmalar yapıldı. Çalışmalar çok verimli ve faydalı oldu, bununla birlikte din görevlilerimiz arasında daha sıcak ve verimli ilişkilerin kurulmasına vesile olan kursumuzda din görevlilerinin aslında din gönüllüsü olduğunu ve aralarındaki dostluk ve kardeşlik bağının ne denli kuvvetli olduğunu da göstermiş oldu” dedi. Aytekin ayrıca, kurs süresince kendileriyle yakından ilgilenen, Taşoluk Belediye Başkanı Murat Öner ve belediye çalışanlarına da teşekkür etti.
Din görevlileri adına konuşan İmam-Hatip Mehmet Karabacak da, “Hizmet içi eğitim kursu vesilesiyle bir araya geldiğimiz süre içerisinde, öğrencilik yıllarımızda yaşadığımız heyecanı bizlere yeniden yaşatan, ilmiyle ve ihlâsıyla bizlere örnek olan Sayın Fatih Aytekin Hocamıza şahsım ve arkadaşlarım adına teşekkür ediyor, bundan sonraki yaşamında kendisine sağlık, sıhhat ve afiyetler diliyorum. Biz haklarımızı helal ediyoruz. Bu süre içerisinde şayet hocamızı üzmüşsek bizleri bağışlamasını ve hakkını helal etmelerini diliyoruz” dedi.
Başarılı oldular
Sinanpaşa İlçe Müftüsü Kamil Kırgız da, kursa katılan din görevlilerini oldukça başarılı bulduğunu belirtti. Kırgız şöyle konuştu: “23 Şubat 2012 de sona eren Hizmet İçi Eğitim Kursu Taşoluk Kasabası Merkez Camii’nde yapılan kapanış programıyla sona erdi. Programda Kursa katılan din görevlileri tarafından Kuran-ı kerim tilaveti, ilahiler, kasideler okundu dualar yapıldı. Programa Kasaba halkından oldukça yoğun bir katılım oldu” dedi. Kursa katılanlara program sonunda Taşoluk Belediye Başkanı Murat Öner ve Sinanpaşa İlçe Müftüsü Kamil Kırgız tarafından belgeleri takdim edildi. (Kocatepe)