Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Hizmet için iktidar olmak gerekmiyor”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)
“Hizmet için iktidar olmak gerekmiyor”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Sinanpaşa İlçesine bağlı Serban, Tınaztepe, Kılıçarslan ve Ahmetpaşa beldelerini ziyaret ederek seçim bürolarını açtı. Milletvekili Taytak’a, İl Başkanı Mehmet Kocacan ve il yönetimi eşlik etti. İlk olarak Serban beldesini ziyaret eden MHP heyetini belde girişinde MHP Serban Belediye Başkan Adayı Vedat Köse ve partililer karşıladı. Konvoy halinde belde de tur atan partililer daha sonra seçim bürosunun önünde vatandaşlarla bir araya geldi. Seçim bürosunun açılışında konuşan MHP Serban Belediye Başkan Adayı Vedat Köse, 31 Mart akşamı Serban’da zafer kutlayacaklarını söyleyerek, “Serban halkımız bizlere ve partimize olan ilgisini seçim büromuzun açılışına katılarak göstermiştir.  Serban beldemizle ilgili çok önemli projelerimiz var. Belediye başkanlığımızı kazandığımız takdirde söz verdiğimiz vaatleri teker teker yerine getireceğiz. Serban’da artık bir vizyon değişikliğine ihtiyaç vardır. Beldenin hak ettiği hizmeti bizimle alacağına inanıyoruz. Milletvekilimiz Mehmet Taytak’ın da destekleriyle Serban’a önemli yatırımlar yapacağız” dedi. Konuşmaların ardından Milletvekili Taytak tarafından seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi.
“31 MART’TA ZAFER MHP’NİN OLACAK”
Heyet, Serban beldesinden sonra Tınaztepe beldesine geçti. MHP Tınaztepe Belediye Başkan Adayı İsmail Karagöz, MHP’nin üretken belediyecilik anlayışı ile beldenin çehresini değiştireceklerini dile getirerek, “Tınaztepe beldemiz için çok önemli projeler hazırladık. Bu projelerimizi yakında bir tv programıyla sizlerle paylaşacağım. Beldemizi Afyonkarahisar’ın parlayan bir yıldızı haline getireceğiz. Beldemizin sorunlarını ve eksiklerini biliyorum ve bunların çözümüyle ilgili projelerim tamamlanmak üzeredir. Bizi yalnız bırakmayan ve meydanları dolduran Tınaztepe halkımıza teşekkür etmek istiyorum. İnşallah 31 Mart’ta zafer bizim olacak.” diye konuştu.
“COŞKU ZAFERİN İŞARETİDİR”
Sinapaşa bölgesindeki beldelerde halka seslenen MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan Serban, Tınaztepe, Kılıçarslan ve Ahmetpaşa halkının, belediye başkan adaylarına ve partilerine büyük bir teveccüh gösterdiklerini bunun meydandaki kalabalıktan anlaşıldığını ifade ederek, “31 Mart seçimlerine az bir süre kaldı. Her ilçe her belde de adayımız var. Serban da sizin kendi evladınız kendi toprağınızdan olan Vedat Köse kardeşimiz bizim MHP belediye başkan adayımızdır. Serban halkının bu meydanları doldurması bizleri fazlasıyla memnun etmiştir. Bu kalabalık bize gösteriyor ki seçimler burada bitmiş. Aynı şekilde Tınaztepe, Kılıçarslan ve Ahmetpaşa beldemizdeki coşku da bizi oldukça memnun etmiştir. Sincanlı ovasındaki belediye başkan adaylarımıza şimdiden hayırlı olsun demek istiyorum.” şeklinde konuştu.
“BAŞKAN ADAYLARIMIZIN PROJELERİNİN DESTEKÇİSİYİM”
Sincanlı Ovası’nda seçimlerin bittiğini söyleyen Milletvekili Mehmet Taytak, başkan adaylarının söz verdiği projelerinin destekçisi olacağını vurguladı. Meydanları dolduran belde halkına teşekkür ederek konuşmasına başlayan Milletvekili Taytak, “Sinapaşa bölgesindeki belediye başkan adaylarımıza seçimlerin şimdiden hayırlı olmasını diliyorum. Beldelerimizdeki partimize ve başkan adaylarımıza olan coşku bizleri son derece memnun etmiştir. Halkımız meydanları doldurarak seçimlerin sonucu belli etmiştir. Bende şimdiden başkan adaylarımıza hayırlı olsun demek istiyorum. Bugün özellikle Cumhur İttifakı söz konusudur. Afyonkarahisar’da MHP’nin 4 ilçe, 9 belde de belediyesi var. Ben 24 Haziran’da milletvekili olduğum günden bugüne kadar Ankara’dan 4 ilçemiz ve 9 beldemize her türlü makine ve aracı aldım. Buraya hizmet gelmesi için mutlaka iktidar da olmak gerekmiyor. Sinanpaşa bölgemizdeki beldelerimize de inşallah 31 Mart’tan sonra bana düşen ne gerekiyorsa elimden geleni fazlasıyla yapacağım. Başkan adaylarımızın ürettiği projelerinin tamamının arkasındayım. Buradan sizlere söz veriyorum. 31 Mart’ta kadar başkan adaylarımızı size emanet ediyorum. 31 Mart’tan sonra ise sizi başkan adaylarıma emanet ediyorum. İnşallah Sincanlı Ovası’nda zafer MHP’nin olacaktır.” ifadelerini kullandı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti