Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hizmet yarışımız devam ediyor – Kocatepe Gazetesi

Hizmet yarışımız devam ediyor – Kocatepe Gazetesi
Hizmet yarışımız devam ediyor

Altı yıllık bir aranın ardından Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın talimatıyla Afyonkarahisar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından 2010 yılında yeniden beğeniye sunulan ‘Beldemiz Afyonkarahisar’ dergisinin 73. sayısı okuyucuları ile buluştu.
İçerdiği haberler ve görsellerle büyük beğeni toplayan Beldemiz Dergisi’nin bu dönemki sayısında, Belediye’nin vizyon projelerinde gelinen aşamalar, yatırımlar ve kültürel çalışmalara yer verildi. Kapağında, 2018 yılında hayata geçmesi planlanan teleferik projesinin yer aldığı derginin içeriği ise yine her sayıda olduğu gibi dopdolu.


DURMAK YOK YOLA DEVAM
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, derginin sunuş yazısında “Durmak Yok, Yola Devam” başlığıyla Afyonkarahisar halkına şöyle seslendi:
“Geçtiğimiz günlerde 16. kuruluş yıldönümünü kutlayan AK Partimizin sloganlarından biri olan “Durmak Yok, Yola Devam” koşar adım yatırım ve hizmet üreten Belediyemiz için de rehber olmaya devam ediyor. Daha önceki Beldemiz dergimizle sizlere yeni ulaşan yeni sayımızın kısa sayılabilecek aralığına rağmen, Afyonkarahisar için yapılan yatırımlar ile üretilen hizmetlerimizin sayısal çokluğu ve parasal büyüklüğü Afyonkarahisar’da yaşayanları ve bizleri mutlu ediyor. Geçmişten geleceğe doğru uzanan hizmet yarışında Afyonkarahisar’da yaşayan herkesin yakından hissettiği çalışmalarla şehrimizin geleceği şekilleniyor. Dergimizin bu sayısında 1. yılını dolduran 15 Temmuz hain darbe girişiminde Afyonkarahisar ve Belediyemizde yaşananları sizler için derledik. Zihinlerimizi tazeledik. Fotoğrafın gücüyle anlattık. Yıldönümünde Cumhuriyet Meydanı’nı yeniden dolduran demokrasi aşığı, vatansever halkımızın iki gün süreyle değerlerine bağlılığını bir kez daha yakından gördük.
HİZMET YARIŞIMIZA
DEVAM EDİYORUZ
Belediyeler şehrin anasıdır. Meydandan halkımıza seslenirken “15 Temmuz gecesi en ağır imtihanlara, gözünü kırpmadan en net cevabı veren siz değerli vatandaşlarımıza hizmet etmenin bizler için ayrı bir gurur ve neşe kaynağı olduğunu bilmenizi istirham ederim” demiştim. Bu ruhla sürdürdüğümüz çalışmalarımızla her gün daha fazlasını yaparak hizmet yarışımız devam ediyor. Bugüne kadar özlemleri, hayalden öteye gidemeyen düşüncelerinin bir bir hayat bulduğunu gören vatandaşlarımızın şahsıma ve takım arkadaşlarıma olan güveni her geçen gün artmaktadır.  Bu güvenle koşmaya devam eden bizlerin hayalden gerçeğe dönüşen özlemleri gerçekleştirmesi büyük mutluluk vermektedir.
BATTI-ÇIKTILAR BAŞLADI,
TELEFERİK BAŞLIYOR
Afyonkarahisar deyince hemen herkesin aklına gelen tarihi Kale’ye teleferik belki de on yıllardır özlemi duyulan bir düşünceydi. 16 Ağustos’ta yaptığımız ihaleyle bu hayali, 2018 yılında gerçeğe dönüştürmek inşallah bize nasip olacaktır. Şehir içi trafikte ana arterlerde yapılacak olan battı çıktıların inşaatına geçtiğimiz ay içinde başladık. Yeni battı, çıktı ihalelerini yapmak üzereyiz. Seçim vaatlerimiz arasında bulunan yeşil alan ve temalı parklardan birini daha Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün adıyla “Atatürk Ormanı Piknik ve Mesire Alanı” olarak hizmete açtık. Bu düzenleme sırasında Atatürkçü Düşünce Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Veli Cengiz ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte olduk.
DERGİDE YOK YOK
 Cumhuriyet Meydanı ihalesi, Kültür ve Sanat Evi’nin açılışı, her gelir düzeyinde insanımız için yapılan TOKİ Konutlarının kura çekimi, Belediye Şehir Tiyatromuzun Genel Sanat Yönetmeni Hasan Hüseyin Elmas, Afyonkarahisar’ın Sanat Elçisi Hüseyin Başkadem ve ADD Afyonkarahisar Şube Başkanı Veli Cengiz ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüzün değerli çalışanlarının yaptığı söyleşiler dergimizin içeriğini zenginleştiriyor.
Afyonkarahisar Mutfağı, Gazeteci arkadaşımız Salih Özkılınç’ın Afyonspor Tarihi konulu araştırması, Cumhuriyet Mahallesi Kapalı Spor Salonu, Emirdağ Günü Etkinlikleri, Yüntaş A��’nin Sınav ve Belgelendirme Merkezi çalışması, AKSAM ile yaptığımız güzel birliktelikler, Belediyemizin verdiği eğitime katkı payının yasal gerekçelerini ortaya koyan Muhtarlık ve Sosyal Hizmetler Müdürümüz Cem Kasapoğlu’nun yazısı, Afyon patatesli ev ekmeği ile ilgili coğrafi işaretli ürün çalışmamız, eğitim, kültür ve sanat etkinliklerimiz, sosyal yardımlarımız, sokak sağlıklaştırma çalışmalarımız, sporun merkezi olma yolunda ilerleyen ilimizde yapılan etkinliklerle, futbol, voleybol ve basketbolda temsilcilerimizin sezon öncesi son hazırlıkları, bizden size ulaşanlar olarak Beldemizin içeriğini oluşturuyor. Afyonkarahisar’ın sanatına, kültürüne, sporuna ve belediye hizmetlerine dair ne varsa keyifle okumanız dileğimle selam ve saygılarımı sunarım.”